mockup-phone-tina 2

De Seenons app

Met onze app heb je het gehele afvalmanagement van jouw organisatie inzichtelijk in één platform. Wil jij meteen beginnen? Goed bezig! Bekijk dan onze handleiding en vraag een demo aan.

Zo simpel is het!

Aanmelden

Ga naar de app en creëer een account. Vergeet niet je account te bevestigen via de bevestigingsmail die je direct ontvangt na het aanmelden. Het is belangrijk om de juiste (bedrijfs-)gegevens en details in te vullen bij je profiel in de app. Nadat je dit hebt gedaan, kun je écht van start.

Bestellen

Voer de juiste afvalstromen in die bij jouw bedrijf vrijkomen. Elke afvalstroom moet je de eerste keer apart invoeren. Ook kies je of je een container of emmer nodig hebt, hoe vaak je die wil laten ophalen en de ophaallocatie. Wij zorgen ervoor dat de container binnen is voor de eerste lediging. Bevestig je order en je kan uitchecken. Laat het scheiden maar beginnen!

Klaar!

Wij sturen je altijd een bevestiging na het ontvangen van je bestelling. In de kalender kun jij het overzicht van je bestellingen zien en wat de status ervan is. Je kan je bestelling wijzigen tot 24 uur van tevoren. 

👋  Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Bekijk onze veelgestelde vragen!

Plan je inzamelingen

Met de app beheer je eenvoudig en overzichtelijk al je afval- inzamelingen. Wanneer je container of emmer vol is, plan je direct een nieuw ophaalmoment in. Wanneer en waar jij maar wilt. De app matcht jouw afvalstromen vervolgens aan de meest duurzame logistieke partner en de juiste circulaire verwerker, zodat jouw afval zo duurzaam mogelijk verwerkt kan worden. Een vast contract en halfvolle bakken die worden geleegd zijn verleden tijd.

Inzicht in je afval en voetafdruk

In de app heb jij het volledige overzicht van het afvalmanagement van jouw organisatie. Al jouw reststromen, facturen en inzamelingen worden in de app verzameld. En dat is niet het enige. Met het overzicht van jouw afvalstromen kunnen wij jouw besparing op CO2 meten en zie jij wat je bijdraagt aan het tegengaan van de huidige klimaatcrisis. En wat is er nou leuker dan nieuwe producten kopen die gemaakt zijn van jouw eigen afval!

Kom je er niet uit? Onze waste warriors staan voor je klaar!