mockup-phone-tina 2

De Seenons app

Met onze app heb je het gehele afvalmanagement voor je bedrijf of sportclub inzichtelijk in één platform. Wil jij meteen beginnen? Klik hieronder om direct door te gaan naar onze app. 

Snel & eenvoudig starten

Aanmelden

Ga naar de app en creëer een account. Vergeet niet je account te bevestigen via de bevestigingsmail die je direct zal ontvangen na het aanmelden. Het is belangrijk om de juiste (bedrijfs-) gegevens en details in te vullen bij je profiel in de app. Nadat je dit hebt gedaan, kun je écht van start.

Bestellen

Voer de juiste afvalstromen in die bij jouw bedrijf vrijkomen. Elke afvalstroom moet je de eerste keer apart invoeren. Ook kies je of je een container of emmer nodig hebt, hoevaak je die wil laten ophalen en de ophaallocatie. Wij zorgen ervoor dat de container binnen is voor de eerste lediging. Bevestig je order en je kan uitchecken. Laat het scheiden maar beginnen!

Klaar!

Wij sturen je altijd een bevestiging na het ontvangen van je bestelling. In de kalender kun jij het overzicht van je bestellingen zien en wat de status ervan is. Je kan je bestelling wijzigen tot 24 uur van te voren. Kom je er niet uit?  Neem dan contact met ons op. Onze waste warriors staan voor je klaar.

Plan je ledigingen

Met de app beheer je eenvoudig en overzichtelijk al je ledigingen. Wanneer je container of emmer vol is, plan je direct een nieuwe lediging in. Wanneer en waar jij maar wilt. De app matcht jouw afvalstromen vervolgens aan de meest duurzame logistieke partner en de juiste circulaire verwerker, zodat jouw afval zo duurzaam mogelijk verwerkt kan worden. Een vast contract en halfvolle bakken die worden geleegd zijn verleden tijd.

Inzicht in je afval en voetafdruk

In de app heb jij het volledige overzicht van het afvalmanagement van jouw organisatie. Al jouw reststromen, facturen en ledigingen worden in de app verzameld. En dat is niet het enige. Met het overzicht van jouw afvalstromen kunnen wij jouw besparing op CO2 meten en zie jij wat je bijdraagt aan het tegen gaan van de huidige klimaatcrisis. En wat is er nou leuker dan nieuwe producten kopen die gemaakt zijn van jouw eigen afval!

Zo pin je de webapp op je telefoon

Stap 1

Klik op het ‘Delen‘ icoontje.

Stap 2

Klik op ‘Zet op beginscherm’.

Stap 3

Klik op ‘Voeg toe’ en klaar!

Product FAQ

Ga naar app.seenons.com en klik op ‘registreer hier’. Maak een account aan en je kan direct beginnen! Klik in het afvalstromen overzicht op het plusje om je eerste lediging in te plannen. Voeg de afvalstroom toe die je wilt laten ophalen. Vanaf hier neemt onze app je vanzelf mee in de stappen. Moet goed komen dus!

Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op met support. Ook zijn wij druk bezig met een app manual, dus stay tuned! 

We hebben het bestellingsproces zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je begint met het selecteren van een afvalstroom, bijvoorbeeld glas of papier. Daarna maak je een keuze of je een container/emmer nodig hebt om het afval in te zamelen. Selecteer daarna het volume van de container/emmer. Mocht dit allemaal onbekend voor je zijn dan kan je eerst een adviesgesprek inplannen. Tevreden met je besteloverzicht? Kies een bezorgmoment en reken af. Met notificaties houden we je op de hoogte wanneer we bij je zullen zijn. Klaar!

Je kan altijd nog een extra lediging inplannen nadat je er een hebt besteld. Ga terug naar het overzicht door op “afvalstromen” te klikken en klik op het plusje om een nieuwe lediging in te plannen. 

Nadat je een afvalstroom en het volume hebt uitgekozen, kan je een datum en tijd selecteren die jou het beste uitkomt. Let op: Je geeft hiermee een voorkeur voor een moment aan. We zullen ons uiterste best doen om de lediging op het gekozen moment te laten plaatsvinden, maar waar we kunnen dit helaas nog niet garanderen. 

We kunnen niet van te voren zeggen wie jouw afval komt halen. We werken met diverse logistieke partners en afvaldienstverleners van verschillende grootte en met verschillende type voertuigen. Het belangrijkste voor ons, is om ten alle tijde gebruik te maken van de meest efficiente en duurzame optie die op dat moment beschikbaar is. Op de website hebben we een overzicht van alle partners waar wij mee samenwerken. 

 Zodra je bent ingelogd op de app, ga je naar je profiel. Zoek naar bedrijf & facturatie info en vul je kortingscode in bij referentie ID. Wij regelen de korting dan voor je!

Een lediging kun je via de app tot 48 uur van te voren aanvragen. De levertijd van een container is 5 werkdagen.

Facturen staan nu nog niet in de app. Wanneer je je lediging direct via IDEAL betaalt krijg je een bevestiging in je mailbox. Ongeveer in de 2e week van de volgende maand ontvang je vervolgens de factuur met BTW voor deze betaling. De door jou al betaalde bedragen vind je op deze factuur terug. Heb je gekozen voor later betalen? Dan krijg je op dezelfde manier in de 2e week van de volgende maand de factuur voor alle ledigingen in de voorgaande maand met het bedrag dat nog open staat. Handig: op de factuur vind je een betaallink terug zodat je snel en makkelijk kan betalen.

Is je container niet geleegd, heb je vragen over de planning of feedback over het gebruik van de app? Geen probleem! Als start-up ontvangen we graag feedback over hoe we onze service kunnen verbeteren. Je mag ons altijd bellen of e-mailen via het contactformulier op de website. We lossen het dan samen op! 

Aanvragen zijn meer dan welkom! We staan er altijd voor open om onze service uit te breiden in een bepaald gebied. Geef je suggestie door via de contact pagina. Wij bekijken iedere tip die binnenkomt. Als we zien dat meerdere klanten in dezelfde regio een bepaalde reststroom hebben aangevraagd, gaan we ons best doen om de juiste logistieke partners en circulaire verwerkers te vinden voor jouw aanvraag. Hierbij houden we je dan graag op de hoogte.

Kom je er niet uit? Onze waste warriors staan voor je klaar!