ALLE VOORDELEN VAN ONZE APP

Werkt op alle devices!

Beheer jouw facturen

Plan en zie jouw ledigingen

Volg jouw bestelling real-time

Eenmalig betalingsgegevens invoeren

Inzicht in jouw afval en voetafdruk

Inzicht injouwafvalen voetafdruk

PIN DE APP OP JE TELEFOON

Klik op het icoontje zoalshierboven uitgelicht.

Klik op‘zet op beginscherm’.

Klik op ‘voeg toe’.Nu werkt het als eennormale app.

FAQ

Hoe bestel ik eenmalig een inzameling?

Je kiest de stroom die je eenmalig wilt laten inzamelen en je kiest bij de ‘frequentie’ voor “Flexibel, per keer”. Dat is alles!
En vervolgens de datum waarop je de inzameling wilt laten plaatsvinden.
Omdat je deze eenmalig wilt laten inzamelen heb je hier vermoedelijk al een container voor. Selecteer daarom “Ik heb el een container” tijdens je bestelling. Zodat je niet eerst nog een container ontvangt. En je kunt bij een bestelling vóór 14:00uur nog op de volgende dag een inzameling inplannen.

Waarom de webapp?

De webapp zorgt ervoor dat het ophalen van je afval makkelijk wordt. Niet langer zit je vast aan een contract, vaste tijden en met overvolle bakken. In drie simpele stappen wordt jouw afval duurzaam opgehaald en circulair verwerkt. De webapp is eenvoudig toe te voegen op het beginscherm, van je telefoon, waardoor hetnog nooit zo makkelijk is geweest om je afvalproductie inzichtelijk te houden.

Wordt mijn afvalinzameling duurder?

Nee! Je betaalt per inzameling en jij bepaalt welk afval wanneer wordt opgehaald. Hierdoor voorkom je betalen voor halfvolle bakken. Daarnaast zijn er geen contractuele verbindingen verbonden aan de app. Hierdoor wordt je afval voor een scherp tarief duurzaam opgehaald en circulair verwerkt.

Ik krijg een foutmelding wat nu?

Kan gebeuren! Dit is de eerste versie van de webapp dus het kan voorkomen dat iets nog nét niet zo lekker loopt. We horen dit graag meteen, zodat we er direct wat aan kunnen doen. Zodat hij zo snel mogelijk optimaal werkt voor jou en ons. Bel naar 088- 733 66 00 of mail support@seenons.com

Feedback ontvangen we ook graag.

Scan de QR code met je mobiel om naar de app te gaan