Doe mee met onze Board of Innovation

We horen graag wat je van onze app vindt! Wij vinden namelijk dat jij als gebruiker van Seenons de beste persoon bent om ons nuttige feedback te geven. Wil jij meedenken en ons helpen om ons product te blijven verbeteren? 

Doe mee met onze Board of Innovation

We horen graag wat je van onze app vindt! Wij vinden namelijk dat jij als gebruiker van Seenons de beste persoon bent om ons nuttige feedback te geven. Wil jij meedenken en ons helpen om ons product te blijven verbeteren? 

De voordelen voor jou

Een Board of Innovation: wat is dat?

We zijn een nieuwkomer in de wereld van afval en constant aan het leren. Dat doen we het liefst samen met jou. We willen graag weten wat je van ons platform vindt, zodat we Seenons samen steeds beter kunnen aanpassen op jouw behoeften. 

Onze Board of Innovation is een klein, exclusief netwerk van onze meest gewaardeerde gebruikers. Als lid geef je samen met andere afval reddende klanten feedback op de Seenons app(s), bijvoorbeeld op nieuwe features die we aan het ontwikkelen zijn. Dat doe je een jaar lang zo’n 1 keer per kwartaal – 3 tot 4 keer in totaal dus.

Miguel with app

Hoe gaat het in z’n werk?

Als je je aansluit bij onze Board of Innovation, betekent het dat je deelneemt aan user research – gebruikersonderzoek – en jouw ongezouten feedback en mening geeft over ons product.

Stappenplan-1-2-3_1

Wij nodigen je uit

Nadat je je hebt ingeschreven, nodigen wij je uit voor een feedbacksessie. Die kan bestaan uit een online vragenlijst, maar ook een live meeting (virtueel of fysiek) – het duurt nooit langer dan 45 minuten!

stap 2

Jij test ons product

Tijdens een sessie test je ons product, bijvoorbeeld door te laten zien hoe je onze app gebruikt, een prototype te testen of een nieuwe feature uit te proberen. Afhankelijk van het soort feedback dat we nodig hebben, kun je door een van onze Product warriors worden uitgenodigd voor een videogesprek of een fysieke meeting (als je kunt en wilt).

Stap 3

We analyseren en verbeteren

We gaan aan de slag met jouw feedback op onze app, een prototype of een nieuwe feature. We analyseren die en gebruiken het om ons product te verbeteren. We houden je op de hoogte als we verbeteringen maken.

Photoshoot_Seenons_Office_1_App_800x800_Comp

Wat gebeurt er na het inschrijven?​

Wil je meedoen met onze Board of Innovation? Tof! Laat hieronder je gegevens achter en beantwoord de extra vragen: deze vragen helpen ons om jou uit te nodigen voor een feedbacksessie die 100% relevant is voor jou.

We sturen je dan per mail een uitnodiging voor een feedbacksessie. Je kunt zelf kiezen wanneer en of je nog meedoet! Je kunt een uitnodiging altijd afslaan of de board weer verlaten als je dat wil. Accepteer je de uitnodiging? Dan plannen we een sessie met je in – online of fysiek – en mailen we je van tevoren alle informatie. Een sessie duurt tussen de 5 en 45 minuten.

Doe mee en help Seenons te verbeteren

Klaar om ons product te helpen verbeteren? Laat hieronder je gegevens achter om je in te schrijven! Een van onze Product-collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met je op via e-mail.