Optimaal gepland en maximaal rendement met Seenons 

Samen maken we het beter, sneller en klantvriendelijker

In 3 stappen tevreden klanten

Seenons Afvalverwerker Bied klanten aan
Seenons Afvalverwerker Bied op klanten
Seenons Afvalverwerker Beoordeel klanten

Waarom meedoen?

Jouw klant valt niet gunstig op de route?

Via Seenons kun je deze klant aanbieden aan het netwerk van partners die wellicht wel al in de buurt komen. Middels dit platform laten zij jou weten of zij dit kunnen en tegen welke prijs. Het blijft jouw klant!

Sportverenigingen
Seenons Routekaart

Jouw route nog niet 100% gevuld?

Via Seenons maak je kenbaar waar en wanneer je je routes rijdt en kunnen anderen jou sneller vinden om nog een klant toe te voegen. Dit om je collega te helpen en transportbewegingen te minimaliseren.

Jouw klant vraagt een afvalstroom aan waar jij geen route voor hebt?

Via Seenons kun je de vraag aan het netwerk stellen om jouw klant te helpen met maximaal scheiden. Zo werken wij er hard aan om PMD/Plastics aan te kunnen bieden en hoef jij hier geen extra route voor aan te maken.

Plastic Gescheiden Inzamelen
Vuilniswagen vaker geleegd worden

Jouw klant wil vaker geleegd worden?

Stel jij rijdt een papier route 1x per week in een bepaald gebied, maar de klant wil graag 2x per week geleegd. Via Seenons kun je binnen ons netwerk de 2e lediging door een partner laten uitvoeren. Je hoeft geen nee te verkopen en biedt jouw klant de gevraagde service.

Tevreden Concullega's

 

Jouw relatie met de Klant staat voorop

Door slimme combinaties te maken bied je de klant optimale flexibiliteit terwijl je tegelijkertijd je routes zo efficiënt mogelijk kunt plannen!

Bel ons gerust

Hoe werkt het?