We verwelkomen Spaak Circular Solutions als consultancy partner

spaak-circular-solutions-consultancy-partner
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Waar ben je als platform zonder partners? Precies, nergens. Met Seenons helpen we onze klanten om afval te verminderen en hun duurzaamheidsdoelen te halen. Daarvoor werken we ook samen met adviesbureaus in duurzaamheid – sinds kort met Spaak in Amsterdam.

Wie? Spaak Circular Solutions
Wat? Consultancy partner

Het is officieel! We hebben een partnerovereenkomst gesloten met Spaak, een adviesbureau in de circulaire economie. Met een team van slimme en creatieve consultants ontwikkelt Spaak voor bedrijven en overheden circulaire oplossingen die de planeet vooruit helpen.

seenons-werkt-samen-met-spaak

 

Consultancy partner voor Seenons-klanten


Dat duurzame advies geeft Spaak vanaf nu ook als één van de
consultancy partners van Seenons. Op dit moment helpen ze ons bij het project om afval te verminderen en hoogwaardig te verwerken op de Hogeschool en Universiteit van Amsterdam.

Spaak geeft de HvA en UvA advies over het beheer van chemische afvalstromen – in eerste instantie over het (correct) scheiden, transporteren en verwerken van vloeibaar chemisch afval, bijvoorbeeld van een aantal laboratoria. Ook helpen ze samen met Seenons om te analyseren hoe de UvA en HvA hun chemisch afval duurzamer kunnen verwerken en verwaarden.

spaak-consultancy-voor-de-circulaire-economie

 

Over Spaak Circular Solutions


Spaak ontwikkelt circulaire oplossingen op duurzaamheidsvraagstukken, in de circulaire economie. Ze helpen hun klanten door de huidige milieu-impact in kaart te brengen.

Daarnaast bepalen ze welke interventies in het productieproces en de value chain mogelijk zijn, en ontwikkelen ze die interventies vervolgens ook daadwerkelijk. Dat kan gaan van Life-Cycle Assessment tot business case, en van ketenontwikkeling tot labonderzoek. Schaalbaarheid en een sterke business case staan altijd centraal.

Bovendien bouwt Spaak zelf nieuwe ondernemingen waarmee ze de wereld een stukje duurzamer maken, zoals Digi Surfer en Caffe Inc. Digi Surfer geeft E-waste zoals oude laptops een nieuw leven én organiseert daarmee ook meteen cursussen digitale vaardigheid. Caffe Inc. verwerkt koffiedik tot bio-based materiaal waarmee weer nieuwe producten gemaakt kunnen worden.

Het adviesbureau is in 2017 opgericht door Martijn Savenije, Josephine Nijstad, Dan Mulder en Livio Bod.

 

Samen toewerken naar een circulaire economie


De hulp die Spaak biedt bij het creëren van circulaire oplossingen voor bedrijven sluit perfect aan bij onze eigen Seenons-missie om de circulaire economie te stimuleren door bedrijfsafval een tweede leven te geven.

 

martijn-savenije-spaak-circular-solutions

“Spaak is altijd op zoek naar partners met een gedeelde missie om samen een nieuwe economie te creëren. In Seenons hebben we zo’n partner gevonden. Door ons circulaire advies ook binnen het kader van afval verminderen aan te bieden aan Seenons-klanten kunnen we stap voor stap schalen. We twijfelen er dan ook niet aan dat onze samenwerking een enorme versneller is voor de ontwikkeling van circulaire oplossingen.”

Martijn Savenije, oprichter en CEO van Spaak Circular Solutions

 

Ook consultancy partner worden van Seenons?

 

We verbinden bedrijven met logistieke partijen, afvalverwerkers en producenten voor een wereld zonder afval. Om hen te helpen in hun reis naar zero waste werken we ook samen met consultancy partners.

Ook onze consultancy partner worden? Tof, we kunnen alle hulp gebruiken voor een wereld zonder afval! 🌍 Klik hier om met ons in contact te komen.

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bekijk ook eens