Kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?​

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder restafval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een business developer gericht op grote organisaties.

Impact maken

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland verbranden we samen 2 miljoen megaton per jaar. Dat staat ongeveer gelijk aan 400 miljoen bakfietsen vol met afval. Om bij te dragen aan de transitie naar een circulaire economie zetten we innovatieve en slimme technologie in die goed zijn voor mens, dier en milieu. Dit doen we samen met inmiddels 25+ werknemers in het centrum van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen. Zo gaan wij als team samen aan de slag om een wereld zonder restafval te creëren! 

Samen met de klant het verschil maken!

De afgelopen jaren is het bewustzijn van organisaties ontzettend gegroeid in hun verantwoordelijkheid tot verduurzaming. Wetgeving veranderd en consumenten vragen om verandering.

Als business developer ben jij actief aan de slag om steeds meer grote organisaties aan de sluiten bij de Seenons visie: Een wereld zonder restafval. Jij houdt de trends en ontwikkelingen in verschillende branches in de gaten en bepaalt waar de grootste kansen op impact liggen.

Jij legt contact met potentiële (grote) klanten, waar je middels consultative selling voorstellen neerlegt hoe de betreffende organisatie met Seenons kan toewerken naar zero-waste.

De afvalbranche is in beweging en jij zal op eerste hand horen van potentiële klanten waar hun prioriteiten en uitdagingen liggen. Op basis hiervan ontwikkel je actief nieuwe proposities, samen met collega’s uit andere teams, zoals het product team.

Over jou

Jij bent echt een sociaal dier: Nieuwe connecties leggen gaat je gemakkelijk af en haal je plezier uit. Het liefst ben je op pad naar of aan de telefoon met mogelijke nieuwe klanten.

Je gelooft in de Seenons missie en kan daarom goed onze diensten verkopen. Jij bent echt iemand die we eerder af moeten remmen dan aan moeten zetten. Je ziet overal kansen en gaat er echt voor om die te benutten!

Belangrijker nog is dat jij goed luistert en energie krijgt in passende oplossingen bieden voor uitdagingen voor een nieuwe potentiële klant.

Daarnaast kan jij gemakkelijk op de achterkant van een bierviltje een business case uitrekenen, en kan je ook een volledige propositie voor een klant uitwerken.

Juist omdat jij bovenstaande goed kan, wil je dit inzetten voor een duurzamere wereld en wil je echte verandering brengen in de afvalmarkt.

Je bent een echte zelfstarter, waar je geniet van nieuwe complexe uitdagingen, en zoekt de samenwerking op met collega’s om samen zo veel mogelijk restafval te redden!

Je achtergrond

 • WO denkniveau
 • Inhoudelijke kennis van de afvalmarkt met een relevant netwerk is een pre
 • Min. 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie 
 • Je hebt ervaring met klantenrelaties, stakeholder management bij grote organisaties
 • Je spreekt zowel goed Nederlands als Engels. Frans en/of Duits zijn een pre!

Wat we je bieden

 • De kans om de eerste dagen van een snelgroeiende startup mee te maken.
 • Een learning curve zo stijl dat je loopings maakt.
 • Marktconform salaris.
 • Een team van 25 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
 • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
 • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
 • Kantoor wat voldoet aan de RIVM eisen – ook in deze tijd van (gedeeltelijk) thuiswerken zijn wij nog hard op zoek naar gemotiveerde mensen!
 • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
 • We bereiden dagelijks een verse biologische lunch van de buurtboer en hebben we elke vrijdag een borrel op kantoor. Daarnaast houden we nu ook online nog genoeg in stand!

Match? 💚