Kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?​

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder restafval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een key account manager met sterke project management skills.

Impact maken

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland verbranden we samen 2 miljoen megaton per jaar. Dat staat ongeveer gelijk aan 400 miljoen bakfietsen vol met afval. Om bij te dragen aan de transitie naar een circulaire economie zetten we innovatieve en slimme technologie in die goed zijn voor mens, dier en milieu. Dit doen we samen met inmiddels 25+ werknemers in het centrum van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen. Zo gaan wij als team samen aan de slag om een wereld zonder restafval te creëren! 

Hét gezicht voor (nieuwe) klanten!

Dat ben jij! De afgelopen jaren is het bewustzijn van organisaties ontzettend gegroeid in hun verantwoordelijkheid tot verduurzaming. Wetgeving veranderd en consumenten vragen om verandering. 

We groeien hard met Seenons en krijgen daardoor ook steeds grotere partners. Deze partners hebben uitdagende vraagstukken en wij kunnen daarom jouw hulp goed gebruiken om hen optimaal te begeleiden. 

Jij zal verantwoordelijk zijn voor het contact met de klant bij pilots en algehele implementaties. De pilots zijn proefperiodes bij nieuwe organisaties, waarna jij deze potentiële klant kan voorzien van advies voor toekomstige samenwerking. Bij nieuwe grote klanten komen grote implementaties kijken. Voor dergelijke trajecten is de inzet van zowel account management, als andere teams (ops, marketing, product, tech) nodig. Hierbij zal jij het gezicht naar de klant zijn, en zal jij je project management skills inzetten om de vertaling te maken naar de acties die onze verschillende teams moeten zetten voor de meest optimale en duurzame dienstverlening. 

Gedurende de samenwerking ben jij het de contactpersoon voor de klant en ga jij actief op zoek naar verdere verduurzaming van hun afvalverwerking

Over jou

Jij bent een echte verbinder. Je legt makkelijk contact met alle verschillende stakeholders en weet wanneer en hoe hen samen te brengen. Daarnaast ben jij gestructureerd, kan je projectplannen maken en bijsturen op tussentijdse doelstellingen. Hoe veel er ook moet gebeuren, jij hebt het allemaal in het snotje. Jij houd altijd goed het grote plaatje in de gaten, maar weet ook goed de vertaalslag naar de praktijk te maken.

Je bent een echte zelfstarter, voelt je verantwoordelijk, maar weet juist ook goed hoe taken te verdelen onder betrokken collega’s. 

Jij hebt klantbeleving hoog in het vaandel staan, en doet er alles aan om alles vlekkeloos te laten lopen. Daarnaast ben jij een sociaal dier, een echte relatiebouwer. Klanten weten jou gemakkelijk te vinden en vertrouwen daarmee dat het goed komt met hun wensen.

Je achtergrond

 • WO denkniveau
 • Min. 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Inhoudelijke kennis van de afvalmarkt met een relevant netwerk is een pre
 • Je spreekt zowel goed Nederlands als Engels. Frans en/of Duits zijn een pre!

Wat we je bieden

 • De kans om de eerste dagen van een snelgroeiende startup mee te maken.
 • Een learning curve zo stijl dat je loopings maakt.
 • Marktconform salaris.
 • Een team van 25 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
 • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
 • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
 • Kantoor wat voldoet aan de RIVM eisen – ook in deze tijd van (gedeeltelijk) thuiswerken zijn wij nog hard op zoek naar gemotiveerde mensen!
 • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
 • We bereiden dagelijks een verse biologische lunch van de buurtboer en hebben we elke vrijdag een borrel op kantoor. Daarnaast houden we nu ook online nog genoeg in stand!

Match? 💚