Over Seenons

Seenons is opgericht door Jorn Eiting van Liempt en Joost Kamermans in september 2019.

Toen Jorn en Joost wilden dat iemand hun afval direct kwam ophalen op een circulaire manier bleek dit onmogelijk, terwijl ze op dezelfde dag 5 kraakperswagens door de straat zagen rijden. Ze realiseerden zich dat dit anders kon en zijn zo op een ontdekkingsreis gegaan!

‘De naam Seenons’

Waar de naam Seenons vandaan komt kunnen we gemakkelijk uitleggen. In de begindagen van het bedrijf riep onze Limburgse collega steevast een onbegrijpbare kreet voordat hij de deur achter zich dicht trok; “We zien ons”. Na vele studies, onderzoeken en PHD’s hieraan gewijd te hebben ontdekten we dat de beste knul “tot ziens” bedoelde.

Seenons is afgeleid van “We zien ons”, een uitspraak in het Cités. Dit is een in Limburg gesproken taal.

Het credo bleef hangen, omdat het heel erg treffend verwoord hoe we ons opnieuw zullen zien in de toekomst. Laat dit nou ook het geval zijn met het afval wat wij inzamelen en verwerken tot nieuwe producten. Onze klanten zien hun eigen grondstoffen weer terug.

Joost & Jorn in 2019 bij de start van hun circulaire onderneming

Onze missie: 100.000 bedrijven restafval-vrij in 2025

Seenons - Onze missie

De missie van Seenons is om samen 100.000 bedrijven in 2025 restafval-vrij te maken.

Graag nemen we je mee op onze reis en leggen we stap voor stap uit hoe Seenons haar missie gaat realiseren

Onze missie

Samenwerken als organisatie?

Wij zijn constant op zoek zijn naar innovatieve bedrijven die hun reststromen circulair willen laten inzamelen en verwerken. Ook zoeken we bedrijven die reststromen circulair kunnen verwerken of CO2 neutraal inzamelen. Ben jij zo’n bedrijf? Neem dan contact met ons op. Alleen samen kunnen we de circulaire doelstellingen behalen!

Seenons zoekt talent!

Inmiddels werken we met zo’n 20 mensen aan onze missie. Dit doen we samen vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Om deze missie te realiseren zoeken we nog meer talent. Heb jij een groen hart en wil je bijdragen om 100.000 bedrijven restafval-vrij te krijgen in 2025? Bekijk onze vacatures

Vacatures

Team Seenons. Samen maken we 100.000 bedrijven in 2025 restafval-vrij