Yoghurt Barn bespaart 82% restafval door innovatieve circulaire oplossing!

Voor de vestiging aan de Neude te Utrecht is Yoghurt Barn een pilot gestart met Seenons om hun restafval te reduceren.


         Lees meer -->

Rabobank is een initiatief gestart onder de naam WasteUp om de transitie naar de circulaire economie te helpen versnellen.

Dat doet de bank in een samenwerking met start-up Seenons door restafval van bedrijven in te zamelen en weer te hergebruiken als grondstof voor nieuwe producten.
Lees meer -->

Speltip Carolien: Afval is cool!

Lang leve de circulariteit, dat vinden wij leuk! Yes, want heel veel duurzaams wordt er al gedaan om onze toekomst te garanderen. Nog leuker, afval is geen eindstation, maar het begin van veel nieuwe producten.

Lees meer -->

 

De negen scholen in Gemeente Amsterdam hebben 8525 kg oud textiel ingezameld! Een prachtig gewicht en we zijn dan ook heel trots op alle deelnemers. 

De Textiel Race Amsterdam werd georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Amsterdam, Curitas Textielinzameling en Seenons.

Lees meer -->

 

Seenons zamelt met datagedreven logistiek stromen gescheiden in. De circulaire economie wordt het nieuwe normaal. En data zijn de zuurstof van dat nieuwe normaal.

In de Metropool Amsterdam werken tal van organisaties al hard aan circulaire initiatieven waarbij data een belangrijke rol speelt. Zo ook Seenons, dat bedrijven helpt bij duurzame afvalscheiding en -inzameling. ‘Wij willen de weeffouten uit het systeem halen.’

Lees meer -->

 

Uitgelicht: Edison & de circulaire economie in Polderland.

Volgens de befaamde mythe testte Edison meer dan 6.000 materialen voordat hij uiteindelijk op de materiaalsoort struimelde die de gloeilamp-revolutie zou inluiden. 

Wat hebben Seenons en het Poldermodel met elkaar te maken?

Lees meer -->