Duurzame startup ZOCHT Stagiair Gedragsverandering & Productontwikkeling

Stage – Gedragsverandering & Productontwikkeling / Impact onderzoek

Stage met impact

Bij Seenons zijn we bezig om 100.000 bedrijven restafvalvrij te maken in 2025. Om onze circulaire missie kracht bij te zetten, zijn we op zoek naar een Gedragsverandering & Productontwikkeling stagiair.

”ANDERE
Wij hebben inmiddels iemand die met enthousiasme werkt aan een onderzoek naar gedragsverandering! En bijdraagt aan het ontwikkelen van de ultieme Seenons-afvalbak! Om echt impact maken!

Je kunt samen met ons het verschil maken en bijdragen aan onze missie om 100.000 MKB bedrijven restafvalvrij te krijgen voor 2025. Je helpt ons met het onderzoeken hoe we mensen buitenshuis minder afval kunnen laten produceren en wat er nodig is zodat zij hun afval meer en beter kunnen scheiden. Zo werken we samen toe naar een restafvalvrije maatschappij!

Daarnaast ondersteun je in projectmanagement. Je wordt meegenomen in diverse projecten, bijvoorbeeld pilots, waarvan je de resultaten gaat analyseren. Hierbij sta je in direct contact met klanten en partners. In het kader hiervan houd je je bezig met productontwikkeling, bijvoorbeeld op het gebied van afvalbakken en de onboarding van nieuwe klanten.

Tijdens je stage leer je verschillende soorten onderzoek te doen, zowel desk- als fieldresearch. Ook leer je de verschillende facetten van product development en projectmanagement in een startupomgeving.

Je bent creatief, analytisch en nieuwsgierig. Je hebt kennis van gedragsverandering, het liefste toegepast in een context die te maken heeft met duurzaamheid. Daarnaast wil je bijdragen aan een circulaire economie, waarbij we er voor zorgen dat er geen waardevolle grondstoffen meer worden verbrand.

Zie jij deze uitdagende stage als een uitgelezen kans om je carrière te boosten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.
 

Staat voor jou alles van onderstaande punten op groen?

  • HBO/WO studie in de richting van psychologie, marketing of gedragswetenschappen
  • Interesse in duurzaamheid/circulariteit
  • Affiniteit met onderzoek

Wat bieden wij?

  • Moderne startup met alle bijbehorende perks
  • Super uitdagend traject waarbij je aan de voorgrond van innovatie werkt
  • Een stagevergoeding
  • Kantoor dat voldoet aan de RIVM-eisen

Interesse?

Mail je CV door op onderstaande knop te klikken en dan nemen we snel contact met je op