Vooruitstrevende startup zoekt

product development intern

Product Developer (Stage)

Impact creëren met jouw stage!

Bij Seenons zijn we bezig om 100.000 bedrijven restafval vrij te maken in 2025. Om onze circulaire missie kracht bij te zetten, zoeken wij een topper op het gebied van product development.

JA, DAT BEN IK !

IoT in afvalland is ‘hot and happening’ en volgens onze visie één van de manieren om een efficiënter logistiek model te ontwikkelen en daarnaast voor transparantie in de afvalketen te zorgen. Daarom zijn we op zoek naar een talent die dit samen met onze partners wil gaan ontwikkelen!

Tijdens deze stageperiode krijg je dé kans om een bijdrage te leveren aan het afvalsysteem van de toekomst. Samen met onze partners ga je terug naar de tekentafel en kijk je hoe de hardware het beste met onze software kan communiceren. 

Durf jij deze uitdaging aan en met Seenons op het voorfront te staan van innovatie?

Wat worden jouw werkzaamheden?

Een marktinventarisatie is al gedaan, aan jou de verantwoordelijkheid om het optimale proces uit te tekenen, de perfecte partners te zoeken, hardware met software te integreren en uiteindelijk pilots te draaien. Hierin ben je een echte ‘spin in het web’ en werk je samen met o.a. onze co-founders, CTO en externe partijen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge en enthousiaste organisatie die graag impact wil maken door de huidige markt te helpen hun circulaire en duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Seenons wil er voor zorgen dat reststromen een zo duurzaam en circulair mogelijke bestemming vinden. Dit doen wij door bedrijven, overheden en verenigingen te ontzorgen van hun afvalverwerking. Hoe? Door de desbetreffende afvalstromen gescheiden in te zamelen en vervolgens te koppelen aan duurzame en circulaire verwerkers. Ook brengt deze gescheiden reststromen naar de verwerkers op een zo duurzaam mogelijke manier, dus zo CO2 neutraal mogelijk.

Staat voor jou alles van onderstaande punten op groen?

 • Je volgt een opleiding in de richting van Mechanical Engineering, Industrial Design of een andere studie in de richting van Engineering of Supply Chain
 • Je hebt kennis van of interesse in IoT
 • Je bent nieuwsgierig én leergierig, en altijd op zoek naar de nieuwste innovaties
 • Je bezit een hoge mate van zelfstandigheid en je bent een goede stakeholder manager
 • Affiniteit met duurzaamheid / circulariteit

Wat bieden wij?

 • Moderne startup met alle bijbehorende perks
 • Super uitdagend traject waarbij je aan de voorgrond van innovatie werkt
 • Een stagevergoeding
 • Kantoor dat voldoet aan de RIVM-eisen
 • Interesse?

  Mail je CV door op onderstaande knop te klikken en dan nemen we snel contact met je op