De beste weg voor jouw vervoer

Wil jij kosten en CO2 besparen met efficiëntere ritten? Of met dezelfde rit meer resultaat behalen en tegelijkertijd bijdragen aan de circulaire economie? Sluit je dan aan als logistieke partner bij Seenons.

Winnen met je transport in 3 stappen

Adviesgesprek

Je vraagt eenvoudig en zonder verplichting een adviesgesprek bij ons aan. In dit gesprek kijken wij samen naar welke mogelijkheden er zijn om afvalstromen op te halen op de routes die jij al rijdt.

Handige app

Wij komen op locatie om te helpen met het inrichten van het proces voor jou en je collega’s. We stellen alles met elkaar af en zorgen dat jullie de juiste inzamelmiddelen hebben om te starten. Ook geven wij een demo hoe onze route app werkt.

Inzichtelijk & efficiënt

Door te rijden via de Seenons app optimaliseer je de routes van jouw transport. Ook heb je inzage in de routes die je chauffeurs rijden en welk afval er verzameld wordt. Hier hoef jij verder niks meer voor te doen!

Hoe werkt dit in de praktijk?

Samen met Pantar halen wij verschillende afvalstromen op bij bedrijven in Amsterdam, zoals sinaasappelschillen en koffiedrab. Via de Seenons app stromen de opdrachten binnen. Vervolgens gaat Pantar langs op locatie en haalt de stromen op de gewenste tijd en datum op. Pantar brengt de stromen naar de circulaire hub of naar de juiste verwerker. Door middel van pilots schalen we het aantal stromen steeds verder op. 

Previous
Next

Voor de meest efficiënte route gebruiken we de ladder van Seenons

Bovenaan deze ladder staat retourlogistiek: een pakketbezorger brengt een postpakketje bij huis A en neemt vervolgens een afvalstroom bij buurman B mee. Dit is de meest efficiënte optie. Daaronder staat de elektrische bakfiets met grote laadbakken. Vooral in smalle binnensteden is dit een goede optie. Voor grotere reststromen of wanneer huizen verder uit elkaar liggen, wordt een (elektrisch) busje gebruikt. Dit is vaak in samenwerking met de sociale werkplaats in je (buur)gemeente. Als laatste doen we pas een beroep op de grote vuilniswagen, waarvan we de routes verder gaan optimaliseren.

Deze logistieke partners doen al mee

Minder stoppen en meer tijd winnen?