Kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder afval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een accountmanager met sterke project management skills.

Een wereld zonder afval

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland belandt jaarlijks 2,75 megaton afval in de verbrandingsovens of op de stortplaats. Dat zijn 76 miljoen rolcontainers vol met bedrijfsafval! Terwijl we op alle vlakken grondstoffen te kort komen. Dit kunnen wij en onze planeet niet volhouden. Dit moet anders. Daarom zijn wij  in 2019 Seenons gestart met als doel om zoveel mogelijk grondstoffen uit het restafval te redden. Hiermee versnellen we de stap naar een circulaire economie. We hebben een platform met bijbehorende app ontwikkeld, dat fijnmazig bedrijfsafval ‘matched’ met afvalverwerkers die het afval een tweede leven geven. Dit doen we samen met inmiddels 45+ collega’s in de Houthavens van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen.

Hét gezicht voor grootzakelijke klanten!

Dat ben jij! De afgelopen jaren is het bewustzijn van organisaties ontzettend gegroeid in hun verantwoordelijkheid tot verduurzaming. Wetgeving is veranderd en consumenten vragen om verandering. We groeien hard met Seenons en krijgen daardoor ook steeds grotere partners (key players in de industrie). Deze partners hebben uitdagende vraagstukken en wij hebben daarom jou nodig om hen optimaal te begeleiden naar zero waste. 

Samen met de Manager Strategic Accounts ben jij hét aanspreekpunt voor de grootzakelijke klant en ga jij actief op zoek naar verdere verduurzaming van hun afvalverwerking. Dit houdt enerzijds in dat je klanten adviseert over hun volgende stap naar zero waste, maar ook dat je zorgt dat de implementatie vlekkeloos verloopt. Want bij grote klanten komen grote implementaties kijken, met veel stakeholders (zowel intern als extern) en een hoge mate van verantwoordelijkheid. Om dit in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een ervaren accountmanager met sterke project- & stakeholder management skills.

Katrine afvalstroom

Over jou

Jij bent een echte verbinder. Je legt makkelijk contact met alle verschillende stakeholders en weet wanneer en hoe hen samen te brengen. Daarnaast ben jij gestructureerd, kan je projectplannen maken en bijsturen op tussentijdse doelstellingen. Hoe veel er ook moet gebeuren, jij hebt het allemaal in het snotje. Jij houd altijd goed het grote plaatje in de gaten, maar weet ook goed de vertaalslag naar de praktijk te maken.

Je bent een echte zelfstarter, voelt je verantwoordelijk, maar weet juist ook goed hoe taken te verdelen onder betrokken collega’s. 

Jij hebt klantbeleving hoog in het vaandel staan, en doet er alles aan om alles vlekkeloos te laten lopen. Daarnaast ben jij een sociaal dier, een echte relatiebouwer. Klanten weten jou gemakkelijk te vinden en vertrouwen daarmee dat het goed komt met hun wensen.

Je achtergrond

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Min. 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (account/projectmanagement);
 • Inhoudelijke kennis van de afvalmarkt met een relevant netwerk;
 • Je spreekt zowel goed Nederlands als Engels. Frans en/of Duits zijn een pré!

Onze kernwaarden

Wij leven volgens een vaste set kernwaarden. Deze bepalen onze koers en zorgen dat iedereen bij Seenons toewerkt naar dezelfde doelen en missie. 

Onze kernwaarden vind je hier op onze website – is dat ook voor jou een match?

Wat we je bieden

 • De kans om de eerste jaren van een snelgroeiende startup/scaleup mee te maken.
 • Een marktconform salaris met een sterk employee benefit plan
 • Een team van zo’n 45 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
 • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
 • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
 • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
 • We bieden dagelijks een verse biologische lunch,  de optie om te sporten en hebben regelmatig een gezellige borrel op kantoor.
Seenons teamphoto fun