Kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder afval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een ervaren business developer gericht op MKB.

Een wereld zonder afval

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland belandt jaarlijks 2,75 megaton afval in de verbrandingsovens of op de stortplaats. Dat zijn 76 miljoen rolcontainers vol met bedrijfsafval! Terwijl we op alle vlakken grondstoffen te kort komen. Dit kunnen wij en onze planeet niet volhouden. Dit moet anders. Daarom zijn wij  in 2019 Seenons gestart met als doel om zoveel mogelijk grondstoffen uit het restafval te redden. Hiermee versnellen we de stap naar een circulaire economie. We hebben een platform met bijbehorende app ontwikkeld, dat fijnmazig bedrijfsafval ‘matched’ met afvalverwerkers die het afval een tweede leven geven. Dit doen we samen met inmiddels 45+ collega’s in de Houthavens van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen.

Meer partners voor meer impact!

Bij steeds meer organisaties is er aandacht voor duurzaamheid, waaronder het duurzaam verwerken van afval. Daarom breiden wij naar steeds meer steden/gemeenten uit om circulaire ecosystemen op te zetten en MKB bedrijven (onze klanten) te helpen in het verduurzamen van hun afvalverwerking. Daarnaast willen we veel gaan testen met nieuwe proposities en het opzetten van lokale samenwerkingen voor klantacquisitie. Dit met als uiteindelijke doel om een schaalbaar MKB model neer te zetten voor een afvalvrije wereld.

Wij zijn op zoek naar iemand die zich volledig wil onderdompelen in de wereld van MKB bedrijven (zoals horeca, sportclubs en retail). Op basis van onderzoek en analyse weet jij wat hun uitdagingen zijn en hoe wij hier goed op in kunnen spelen met bestaande en nieuwe proposities. Wij hebben jouw drive en verkoopskills nodig om deze bedrijven aan te sluiten op ons platform en onze missie. Samen voor een wereld zonder afval!

Mike Maskers

Over jou

We vinden het belangrijk dat je ondernemend bent. Je ziet overal kansen waar je graag achteraan gaat. We moeten jou eerder remmen dan dat we je aan moeten zetten tot handelen. Daarnaast ben je een sociaal dier. Je maakt makkelijk contact, luistert goed en bent oplossingsgericht. Zo reken je ook makkelijk op de achterkant van een bierviltje de business case uit voor nieuwe potentiële klanten.

Je hebt affiniteit met duurzaamheid en innovatie en krijgt er energie van om in samenwerking tot mooie resultaten te komen. Jij kan als geen ander outside-the-box denken en onderzoek en test je nieuwe business modellen.

Tenslotte zouden we jou kunnen omschrijven als spin in het web. Meerdere contacten onderhouden in verschillende steden is aan jou wel besteed.

Je achtergrond

 • Je hebt een HBO/ WO denkniveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een business development rol. 
 • Je kan ijs verkopen aan een eskimo én weet hoe je klantrelaties moet onderhouden.
 • Je hebt inhoudelijke kennis van de afvalmarkt.
 • Je spreekt zowel goed Nederlands als Engels.

Onze kernwaarden

Wij leven volgens een vaste set kernwaarden. Deze bepalen onze koers en zorgen dat iedereen bij Seenons toewerkt naar dezelfde doelen en missie. 

Onze kernwaarden vind je hier op onze website – is dat ook voor jou een match?

Wat we je bieden

 • De kans om de eerste jaren van een snelgroeiende startup/scaleup mee te maken.
 • Een marktconform salaris met een sterk employee benefit plan
 • Een team van zo’n 45 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
 • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
 • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
 • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
 • We bieden dagelijks een verse biologische lunch,  de optie om te sporten en hebben regelmatig een gezellige borrel op kantoor.
Seenons teamphoto fun