Hey Content Marketeer, kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder restafval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een Content Marketeer om ons waste warrior team te versterken.

Impact maken

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland verbranden we samen 2 miljoen megaton per jaar. Dat staat ongeveer gelijk aan 400 miljoen bakfietsen vol met afval. Om bij te dragen aan de transitie naar een circulaire economie zetten we innovatieve en slimme technologie in die goed zijn voor mens, dier en milieu. Dit doen we samen met inmiddels 25+ werknemers in het centrum van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen. Zo gaan wij als team samen aan de slag om een wereld zonder restafval te creëren! 

Wij willen jou als aandachtstrekker

Om ons verhaal zo groot mogelijk bereik te laten krijgen hebben we content nodig. Content die mensen raakt, mensen bij elkaar brengt en mensen aanzet tot actie.

Daarom zijn we op zoek naar iemand die creatief van geest is. We hebben namelijk jouw tomeloze creativiteit en energie nodig om de juiste positieve aandacht te vragen en bovenal te krijgen! Je creativiteit weet je vast te leggen in mooie visuals en pakkende teksten voor onze verschillende marketing kanalen, zoals social media, website en email. Jij zorgt dat de content kalender gevuld blijft!

Daarnaast ga je helpen om een (online) community te bouwen rondom de Seenons merk. Je benadert nieuwe en bestaande doelgroepen en zet iedereen met jouw content aanzet tot actie. Alles om ervoor te zorgen dat Seenons zoveel mogelijk naamsbekend krijgt.

Over jou

We vinden het belangrijk dat je creatief en proactief bent. Je hebt veel ideeën en voert die ook graag zelf uit. Je hebt affiniteit met duurzaamheid en verhalen vertellen. Je houdt van het maken van de mooiste posts op Instagram, hebt ideeën over pakkende zakelijke teksten en filmpjes op LinkedIn en bent goed in woord en geschrift om naast de plaatjes ook de teksten te kunnen schrijven. Je vind het leuk om een fanbase op te bouwen en denkt mee over pakkende campagnes die onze doelgroepen goed aanspreken en tot actie aanzetten. Je vind het leuk om met de rest van ons waste warrior team tot grote hoogte te stijgen, maar je kunt ook goed alleen werken.

Je achtergrond

Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau en je hebt een opleiding gevolgd in de richting van marketing, communicatie of iets soortgelijks. Je hebt minimaal. 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en aantoonbare ervaring met social media platforms, vooral LinkedIn & Instagram. Kennis van Adobe Creative Suite (Illustrator & Photoshop), Canva en Figma is een +. Een afvalexpert hoeft je niet te zijn – daar helpen wij je mee!  Je spreekt, leest en schrijft goed Nederlands and you are comfortable communicating in English, as it is our working language.

Wat we je bieden

  • De kans om de eerste dagen van een snelgroeiende startup mee te maken.
  • Een learning curve zo stijl dat je loopings maakt.
  • Marktconform salaris.
  • Een team van 25 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
  • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
  • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
  • Kantoor wat voldoet aan de RIVM eisen – ook in deze tijd van (gedeeltelijk) thuiswerken zijn wij nog hard op zoek naar gemotiveerde mensen!
  • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
  • In betere tijden bereiden we dagelijks een verse biologische lunch van de buurtboer en hebben we elke vrijdag een borrel op kantoor. Gelukkig houden we nu online nog genoeg in stand!

Match? 💚