Hey Customer Experience Intern, kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder restafval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een Customer Experience Intern om ons waste warrior team te versterken.

Impact maken

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland verbranden we samen 2 miljoen megaton per jaar. Dat staat ongeveer gelijk aan 400 miljoen bakfietsen vol met afval. Om bij te dragen aan de transitie naar een circulaire economie zetten we innovatieve en slimme technologie in die goed zijn voor mens, dier en milieu. Dit doen we samen met inmiddels 25+ werknemers in het centrum van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen. Zo gaan wij als team samen aan de slag om een wereld zonder restafval te creëren! 

Onze klant is altijd koning(in)

Geen klanten, geen Seenons! Wij brengen elke dag bedrijven, transport partners, afvaldienstverleners en gemeenten bij elkaar om samen te werken richting de circulaire economie. Wij vinden het heel belangrijk dat tijdens deze samenwerking onze klanten het contact met Seenons vanaf dag één prettig ervaren. Om dit te kunnen realiseren zetten wij alles op alles om zo goed mogelijk in de behoeften van de klant te voorzien – plus net dat beetje extra.

Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij verschillende customer journeys in kaart gebracht. Nu is het tijd om de customer journeys zo soepel mogelijk te laten verlopen, en waar mogelijk te verbeteren. Als je ons komt helpen op het gebied van customer experience mag jij meehelpen met projecten die allemaal te maken hebben met de customer journey. Vanaf dag één ben je dus samen met het team bezig om de ervaring van de klant telkens een beetje leuker te maken.

Als Customer Experience Intern maak je deel uit van het Product team. Je zal voornamelijk samenwerken met de Customer Experience Manager. Omdat alle teams verantwoordelijk zijn voor een stukje van de customer journey, zal je ook met projecten meewerken met collega’s uit alle andere teams, zoals Tech en Marketing. Hierdoor zal je veel leren over verschillende hoeken van het bedrijf. Samen met hen zorg je ervoor dat klanten blij zijn met hun keuze voor Seenons en ons bij anderen aanbevelen!

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je ondersteunt de Customer Experience Manager en helpt bij de definitie en optimalisatie naar momenten in de journeys waar onze klantbeleving nóg beter kan.
 • Deze momenten zullen door het product team worden omgetoverd in projecten waarmee we onze klanten blij gaan maken. Jij zal in meerdere van deze projecten mee gaan werken. Deze projecten kunnen enorm verschillen, van het maken van een nieuwsbrief, het onderzoek doen naar welke vragen onze klanten hebben of misschien wel het bezoeken van de klant op locatie. Geen dag is hetzelfde!
 • Uiteraard willen we ook weten of onze projecten het beoogde resultaat behalen. Je zal een kijkje krijgen in hoe we projecten analyseren en uiteindelijk een keuze kunnen maken of we hier mee door moeten gaan of beter een andere weg in kunnen slaan.
 • Het verzamelen van klantfeedback om de de huidige customer experience nóg beter in kaart te brengen.
 • Je gaat écht luisteren naar onze klanten om inzichten te verkrijgen en koppelt de feedback terug naar het team;
 • Marktonderzoek om te kijken hoe wij van andere partijen in de markt kunnen leren.
 • Uiteraard krijg je op dagelijkse basis ondersteuning van de Customer Experience Manager. Hierdoor zal je veel leren tijdens je stage.

Over jou

Je bent de enthousiaste klantambassadeur die we nodig hebben. Staat de klant even niet 100% centraal, dan zorg jij ervoor dat de klant weer in de spotlight komt. Je vindt het leuk om met collega’ss samen klantgericht te werken en te denken.

Aan de ene kant ben je analytisch, hou je van onderzoek doen en kan je klantinzichten zo organiseren dat we ze kunnen gebruiken in de zoektocht naar oplossingen voor een betere customer experience. Aan de andere kant ben je creatief en vind je het leuk om te brainstormen over hoe we de klant weer net een beetje blijer kunnen maken.

Zowel zelfstandig werken als werken in een team is geen probleem voor jou. En het is natuurlijk ook een absolute plus als jij ook wilt inzetten voor een betere wereld!

Je achtergrond

 • Je volgt een HBO of WO opleiding.
 • Je volgt een opleiding op het gebied van Industrial Design, Product Management, Consumer Studies of een vergelijkbare studie waarbij klant centraal staat.
 • Je bent bekend met het de theorie van persona’s en customer journeys.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in projecten gericht op innovatie.
 • Je hebt ervaring met online project tools als Miro en analytics tools zoals Google Analytics.
 • Zowel Nederlands als Engels zijn geen probleem voor jou.

Wat we je bieden

 • De kans om de eerste dagen van een snelgroeiende startup mee te maken.
 • Een learning curve zo stijl dat je loopings maakt.
 • Stagevergoeding.
 • Een team van 25 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
 • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
 • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
 • Kantoor wat voldoet aan de RIVM eisen – ook in deze tijd van (gedeeltelijk) thuiswerken zijn wij nog hard op zoek naar gemotiveerde mensen!
 • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
 • We bereiden dagelijks een verse biologische lunch van de buurtboer en we hebben elke vrijdag een borrel op kantoor. Daarnaast houden we nu ook online nog genoeg in stand! 

Match? 💚