Kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder afval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een Customer Support Expert & Interim Lead.

Een wereld zonder afval

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland belandt jaarlijks 2,75 megaton afval in de verbrandingsovens of op de stortplaats. Dat zijn 76 miljoen rolcontainers vol met bedrijfsafval! Terwijl we op alle vlakken grondstoffen te kort komen. Dit kunnen wij en onze planeet niet volhouden. Dit moet anders. Daarom zijn wij  in 2019 Seenons gestart met als doel om zoveel mogelijk grondstoffen uit het restafval te redden. Hiermee versnellen we de stap naar een circulaire economie. We hebben een platform met bijbehorende app ontwikkeld, dat fijnmazig bedrijfsafval ‘matched’ met afvalverwerkers die het afval een tweede leven geven. Dit doen we samen met inmiddels 45+ collega’s in de Houthavens van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen.

Maak jij van klantsucces jouw succes?

Customer succes is belangrijk voor onze missie naar zero waste. Want: als onze klanten slagen, dan slagen wij ook. 

Ons aantal klanten groeit en daarmee wordt het binnen ons customer support team steeds drukker. Dit vraagt om een perfecte samenwerking. Alleen dan kunnen we optimaal succes behalen en zijn we klaar om verder op te schalen. Wij zoeken jouw ervaring en verantwoordelijkheid om dat te bewerkstelligen. 

Wat ga je precies doen als Customer Support Expert?

Jouw primaire verantwoordelijkheid is het begeleiden van het team tijdens deze reis. Binnen onze cultuur van continue verbetering bouw je best practices voor customer support in. Zo zorg je ervoor dat we klaar zijn voor onze volgende sprong voorwaarts.

Met je brede kennis van customer support neem je deel aan de activiteiten van het support & planning team. Omdat je samen met het team klaar staat voor onze klanten en partners weet je precies hoe wij de volgende stap kunnen zetten om verder op te schalen. Jij bent degene die intern en extern het stakeholders veld kent en bij elkaar brengt voor het optimaal oplossen van vaak voorkomende problemen. Dit doe je vanuit nature door het gebruik van je opgedane ervaring en een creatieve alsook kritische blik. Daarbij maak je slim gebruik van de tools die we in huis hebben of kaart je missende functionaliteiten in ons platform aan.

Wij zoeken ook jouw ruime ervaring in customer support om van mei t/m augustus als interim lead op te treden. In deze rol ben je het aanspreekpunt voor het zittende team en helpt hen de werkprocessen te optimaliseren. Als teamlead ondersteun en coach je de teamleden in hun performance en ontwikkeling en ben je eindverantwoordelijk voor de werking en output van het team. Jij maakt de beslissingen en escaleert naar andere delen van de organisatie waar nodig. Als bedrijf groeien we exponentieel, dus naarmate het team uitbreidt, zullen er meer leiderschap kansen zich voordoen.

Jeanine afvalstroom

Over jou

Eigenschappen en interesses die onze nieuwe customer support expert moet bezitten zijn:

 • Je bent communicatief, oplossingsgericht en hebt een creatief proactieve continuous improvement mindset. 
 • Je hebt aantoonbare ervaring binnen customer support/call centre en continuous improvement in dit werkveld op een accountable level.
 • Je hebt affiniteit met het gebruik van (team) data om verbeteringen te bewerkstelligen en houdt ervan het team regelmatig bij elkaar te zetten om werkprocessen te onderzoeken
 • Je houdt van het interne en externe stakeholderveld om optimaal succes te bereiken.

Je achtergrond

 • Je hebt minimaal een HBO denk- en werkniveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen (telefonische) customer support en/of planning
 • Ervaring in het leiden van teams tijdens (proces) verbetertrajecten
 • Je hebt ervaring met customer support tools (bij voorkeur Zendesk) en deinst niet terug voor spreadsheets en data analyse tools
 • Spreekt en leest goed Nederlands en Engels. (Duits en Frans zijn een pré).

Onze kernwaarden

Wij leven volgens een vaste set kernwaarden. Deze bepalen onze koers en zorgen dat iedereen bij Seenons toewerkt naar dezelfde doelen en missie. 

Onze kernwaarden vind je hier op onze website – is dat ook voor jou een match?

Wat we je bieden

 • De kans om de eerste jaren van een snelgroeiende startup/scaleup mee te maken.
 • Een marktconform salaris met een sterk employee benefit plan
 • Een team van zo’n 45 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
 • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
 • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
 • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
 • We bieden dagelijks een verse biologische lunch,  de optie om te sporten en hebben regelmatig een gezellige borrel op kantoor.
Seenons teamphoto fun