Hey Customer Support Specialist, kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder restafval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een Customer Support Specialist om ons waste warrior team te versterken.

Impact maken

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland verbranden we samen 2 megaton afval per jaar, terwijl we op alle vlakken grondstoffen te kort komen. Dit kunnen wij en onze planeet niet volhouden. Dit moet anders. Daarom zijn wij  in 2019 Seenons gestart met als doel om zoveel mogelijk grondstoffen uit het restafval te redden. Hiermee versnellen we de stap naar een circulaire economie. We hebben een platform met bijbehorende app ontwikkeld, dat fijnmazig bedrijfsafval ‘matched’ met afvalverwerkers die het afval een tweede leven geven. Dit doen we samen met inmiddels 40 collega’s in de Houthavens van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen. 

Onze klanten en partners kunnen niet zonder jou!

Een  afvalvrije wereld creëren kunnen we niet alleen. Daar hebben we onze klanten en logistieke partners hard voor nodig. Goed nieuws, want we groeien als kool! En met deze groei komen ook steeds meer vragen onze kant op. Vragen die we het liefst zo snel en goed mogelijk beantwoorden. Op die manier zorgen we voor een stadion vol met fans. Kortom, we houden klanten doordat van we van ze houden!

Om het groeiend aantal vragen te kunnen blijven afhandelen zijn we op zoek naar een eerste aanspreekpunt voor onze klanten en logistieke partners. Als Support & Planning Specialist zal je alle binnenkomende verzoeken via onder andere de mail en telefonisch beantwoorden. Daarnaast zal je proactief met klanten in gesprek gaan om te horen hoe we ze nog enthousiaster kunnen krijgen. 

Over jou

Je doet er alles aan om van klanten fans te maken. Je vind het daarom leuk om veel in contact te staan met verschillende stakeholders en op zoek te gaan naar de beste oplossing, om deze vervolgens aan hen te presenteren. Daarvoor moet je goed kunnen schakelen tussen diverse interne en externe partijen. We zijn elke dag op zoek naar hoe we het nog beter kunnen doen. We waarderen het daarom als jij met ons meedenkt en vanuit jouw rol input levert op de manier waarop we werken. Het is natuurlijk ook een absolute plus als jij ook wilt inzetten voor een betere wereld!

Je achtergrond

Je hebt MBO+ denkniveau en min. 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Gezien onze ambities richting het buitenland is het een pre als je Frans en/of Duits spreekt en schrijft.

Wat we je bieden

  • De kans om de eerste jaren van een snelgroeiende startup/scaleup mee te maken.
  • Een marktconform salaris met een sterk employee benefit plan
  • Een team van zo’n 40 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
  • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
  • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
  • Een kantoor dat voldoet aan de RIVM eisen – ook in deze tijd van (gedeeltelijk) thuiswerken zijn wij nog hard op zoek naar gemotiveerde mensen!
  • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
  • We bieden dagelijks een verse biologische lunch,  de optie om te sporten en hebben regelmatig een gezellige borrel op kantoor.

Match? 💚