Kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder afval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een Grafisch Design Intern.

Een wereld zonder afval

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland belandt jaarlijks 2,75 megaton afval in de verbrandingsovens of op de stortplaats. Dat zijn 76 miljoen rolcontainers vol met bedrijfsafval! Terwijl we op alle vlakken grondstoffen te kort komen. Dit kunnen wij en onze planeet niet volhouden. Dit moet anders. Daarom zijn wij  in 2019 Seenons gestart met als doel om zoveel mogelijk grondstoffen uit het restafval te redden. Hiermee versnellen we de stap naar een circulaire economie. We hebben een platform met bijbehorende app ontwikkeld, dat fijnmazig bedrijfsafval ‘matched’ met afvalverwerkers die het afval een tweede leven geven. Dit doen we samen met inmiddels 45+ collega’s in de Houthavens van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen.

Ja, jij daar! Wij willen dat jij maximaal de aandacht vraagt!

Om ons verhaal een zo groot mogelijk bereik te laten krijgen hebben we content nodig. Content die mensen raakt, mensen bij elkaar brengt en mensen aanzet tot actie. En jij kan daarbij helpen!

Ons marketing team is namelijk op zoek naar een graphic design intern die creatief van geest is. Je creativiteit weet je vast te leggen in mooie visuals voor onze verschillende marketing kanalen, met de focus op social media. Jij zorgt samen met de content marketeer dat de content kalender gevuld blijft! 

Ben jij onze nieuwe graphic design intern?

We vinden het belangrijk dat je creatief en proactief bent. Je hebt veel ideeën en voert die ook graag zelf uit. Je hebt affiniteit met duurzaamheid en verhalen vertellen. Je houdt van het maken van de mooiste posts op Instagram, hebt ideeën over pakkende zakelijke content en filmpjes op LinkedIn en kan mooie ontwerpen maken voor online advertenties, ebooks en 2-pagers.

Laura afvalstroom

Je achtergrond

 

 • Je volgt minimaal een hbo-opleiding in de richting van multimedia design;
 • Je hebt ervaring met social media platforms, vooral LinkedIn & Instagram;
 • Kennis van Adobe Creative Suite (Illustrator,  Photoshop en Indesign);
 • Ervaring met Adobe Premiere Pro en After Effects  is een pre.

Onze kernwaarden

Wij leven volgens een vaste set kernwaarden. Deze bepalen onze koers en zorgen dat iedereen bij Seenons toewerkt naar dezelfde doelen en missie. 

Onze kernwaarden vind je hier op onze website – is dat ook voor jou een match?

Wat we je bieden

 • De kans om de eerste jaren van een snelgroeiende startup/scaleup mee te maken.
 • Een marktconform salaris met een sterk employee benefit plan
 • Een team van zo’n 45 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
 • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
 • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
 • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
 • We bieden dagelijks een verse biologische lunch,  de optie om te sporten en hebben regelmatig een gezellige borrel op kantoor.
Seenons teamphoto fun