Kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder afval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een Head of Sales.

Een wereld zonder afval

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland belandt jaarlijks 2,75 megaton afval in de verbrandingsovens of op de stortplaats. Dat zijn 76 miljoen rolcontainers vol met bedrijfsafval! Terwijl we op alle vlakken grondstoffen te kort komen. Dit kunnen wij en onze planeet niet volhouden. Dit moet anders. Daarom zijn wij in 2019 Seenons gestart met als doel om zoveel mogelijk grondstoffen uit het restafval te redden. Hiermee versnellen we de stap naar een circulaire economie. We hebben een platform met bijbehorende app ontwikkeld, dat fijnmazig bedrijfsafval ‘matched’ met afvalverwerkers die het afval een tweede leven geven. Dit doen we samen met inmiddels 45 collega’s in de Houthavens van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen.

Impact maken begint - letterlijk - bij jou!

We zijn nu ruim twee jaar onderweg in onze missie voor een afvalvrije wereld, waarbij we  bedrijven helpen met hun zero waste doelstellingen. 

We zijn blij met wat we tot nu toe hebben bereikt, maar de weg naar volledig circulair is nog lang. _ Je werkt hierbij nauw samen met collega’s, klanten, strategische partners en andere stakeholders. Samen geven we de markt een duwtje in de volledig restafvalvrije richting!. 

Wat ga je doen?


Als Head of Sales zit jij aan de commerciële knoppen van een ambitieuze scale-up die hard aan de weg aan het timmeren is. Je stuurt een team aan van zo’n 6 collega’s, waarmee je samen de afvalmarkt richting circulariteit beweegt. Je snapt hoe je een team moet aansturen, hoe je het team dient te stimuleren en hoe je structuur aanbrengt in het salesproces. Gezamenlijk leggen we de basis voor een team dat snel zal gaan groeien in de komende jaren.

Onze sales is gericht op grootbedrijven, MKB bedrijven en gemeenten. Je dient in staat te zijn om goed te kunnen schakelen met de verschillende stakeholders en pro-actief mee te denken met klanten over hun specifieke situatie. De kansen zijn oneindig. Het is aan jou om de juiste prioriteiten voor Seenons en het team vast te stellen.

Ben jij de enthousiaste sales hero die de wereld restafvalvrij kan krijgen met jouw adviezen en enthousiasme?

Aron Sales

Over jou

Eigenschappen en interesses die onze nieuwe collega moet bezitten zijn:

 • Een sneller kloppend hart wanneer je onze missie leest. Jij komt naar je werk om impact te maken!
 • HBO/WO denkniveau 
 • 5-8 jaar werkervaring in sales en momenteel werkzaam in een senior sales management functie
 • Ervaring met het opstellen van strategische plannen
 • Scaleup ervaring is een pré
 • Je bent gestructureerd en hebt bewezen leidinggevende en communicatieve skills
 • Affiniteit met duurzaamheid / circulariteit, ervaring is een pré 
 • Je ervaring zit voornamelijk op het B2B-vlak 
 • Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed, en vanwege ons internationale team en onze internationale ambities spreek je goed Engels en begrijp je dat elke cultuur een eigen aanpak kent.

Onze kernwaarden

Wij leven volgens een vaste set kernwaarden. Deze bepalen onze koers en zorgen dat iedereen bij Seenons toewerkt naar dezelfde doelen en missie. 

Onze kernwaarden vind je hier op onze website – is dat ook voor jou een match?

Wat we je bieden

 • De kans om de eerste jaren van een snelgroeiende startup/scaleup mee te maken.
 • Een marktconform salaris met een sterk employee benefit plan waaronder SARs;
 • Een team van zo’n 45 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
 • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
 • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
 • Een kantoor dat voldoet aan de RIVM eisen – ook in deze tijd van (gedeeltelijk) thuiswerken zijn wij nog hard op zoek naar gemotiveerde mensen!
 • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
 • We bieden dagelijks een verse biologische lunch,  de optie om te sporten en hebben regelmatig een gezellige borrel op kantoor.