Kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder restafval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een Impact Analyst.

Impact maken

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland verbranden we samen 2 miljoen megaton per jaar. Dat staat ongeveer gelijk aan 400 miljoen bakfietsen vol met afval. Om bij te dragen aan de transitie naar een circulaire economie zetten we innovatieve en slimme technologie in die goed zijn voor mens, dier en milieu. Dit doen we samen met inmiddels 25+ werknemers in het centrum van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen. Zo gaan wij als team samen aan de slag om een wereld zonder restafval te creëren! 

Meten is weten!

We willen transparantie creëren in een markt die doorgaans moeilijk te doorgronden is, zoals “De afvalman” op NPO al liet zien. Duurzaamheid wordt pas aantrekkelijk voor de gehele markt als we concrete, duurzame resultaten kunnen laten zien. Die geven onze klanten motivatie om door te gaan én vertellen in één oogopslag wat de aandachtspunten zijn. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die inzicht kan verschaffen in de impact die wij leveren. Denk hierbij aan de CO2 besparing, materiaal besparing en verkeersreductie.

 

Je zal starten met een grondige analyse van onze belangrijkste afvalstromen en de CO2 besparing die het verwerken van deze afvalstromen oplevert. Alsof dit nog niet complex genoeg is, zal je ook de materie van grondstoffen en route berekeningen induiken. Door samen te werken met het tech team en de operatie zul jij de onderste steen boven krijgen. Binnen no time heb jij meegeholpen met de creatie van een dashboard waarop elke klant zijn/haar ecologische voetafdruk kan inzien. Met deze informatie kan jij onze klant een passend duurzaam advies geven.

Over jou

Je bent doortastend, proactief en onderzoekend. Je denkt op de lange termijn en stopt niet voordat je je doel hebt bereikt. Onderzoek doen schrikt je niet af, net als lastige berekeningen en stevig doorvragen. Je bent niet bang om een uitdaging aan te gaan en je bent klaar voor het avontuur dat je te wachten staat bij een snelgroeiende start-up. Uiteindelijk willen we alle bestaande afvalstromen tackelen, en jij dus ook!

Je achtergrond

Je hebt WO denkniveau en min. 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Op je CV staat aantoonbare ervaring met tools zoals Alteryx en Tableau. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Wat we je bieden

  • De kans om de eerste dagen van een snelgroeiende startup mee te maken.
  • Een learning curve zo stijl dat je loopings maakt.
  • Marktconform salaris.
  • Een team van 25 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
  • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
  • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
  • Kantoor wat voldoet aan de RIVM eisen – ook in deze tijd van (gedeeltelijk) thuiswerken zijn wij nog hard op zoek naar gemotiveerde mensen!
  • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
  • In betere tijden bereiden we dagelijks een verse biologische lunch van de buurtboer en hebben we elke vrijdag een borrel op kantoor. Gelukkig houden we nu online nog genoeg in stand!

Match? 💚