Hey Marketeer, kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder restafval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een Marketeer om ons waste warrior team te versterken.

Impact maken

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland verbranden we samen 2 miljoen megaton per jaar. Dat staat ongeveer gelijk aan 400 miljoen bakfietsen vol met afval. Om bij te dragen aan de transitie naar een circulaire economie zetten we innovatieve en slimme technologie in die goed zijn voor mens, dier en milieu. Dit doen we samen met inmiddels 25+ werknemers in het centrum van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen. Zo gaan wij als team samen aan de slag om een wereld zonder restafval te creëren! 

Creëer maximaal bereik met jouw acties

We hebben een duidelijk verhaal en een fijn partnerwerk dat ons helpt bij met het restafvalvrij maken van bedrijven en sportclubs. Nu is het noodzaak om al die bedrijven en sportclubs te bereiken met ons verhaal. Alleen dan kunnen wij onze missie behalen en onze impact vergroten!

Daarom zijn we op zoek naar iemand die zich bezig gaat houden met al onze marketing activiteiten. Samen met de Head of Marketing bouw jij een gestructureerd plan waarmee jij onze doelgroep gaat bereiken. Het plan zet jij ook meteen in actie. Het doel is natuurlijk maximaal bereik en resultaten, tegen zo optimaal mogelijke kosten (we blijven een start-up ;)).

Heb je ervaring in campagnes, marketing activaties en evenementen opzetten? Zo ja, dan weet je dus heel goed welke kanalen er zijn om onze doelgroep te bereiken en welke manier van communiceren het beste blijft hangen. Of dat nu een digitale campagne is op LinkedIn, een Duurzaamheids Evenement of een Kennissessie voor partners. Zo kan jij de ene dag bezig zijn met het opzetten van de social media kalender, terwijl je de dag erna een workshop geeft over het scheiden van je afval. Geen dag is hetzelfde en niets is te gek! Wie weet sta jij binnenkort wel op de Dam een stunt uit te voeren om nieuwe klanten binnen te halen.

Elke vorm van activatie snap je en vind je leuk om mee bezig te zijn. Je ondersteunt de Marketing Manager in de uitvoering van de strategieën en plannen die je samen met het team opstelt. Daarnaast is hele organisatie is gestructureerd rondom innovatie, dus er zullen ook tal van andere mogelijkheden zijn om mee te doen aan toffe, impactvolle projecten met je nieuwe collega’s vanuit het hele bedrijf.

Over jou

We vinden het belangrijk dat je gestructureerd en georganiseerd bent en het hele marketing plaatje voor je ziet. Je ‘ziet’ het werk en houdt van het maken van een snel plan en het organiseren van verschillende soorten events. Je bent data gedreven en weet goed waar je moet beginnen om de juiste mensen bij elkaar brengen en te activeren. Het is daarbij ook belangrijk dat je actief mee kan doen met marketing brainstorms om zo de vetste campagnes neer te zetten. Je hebt affiniteit hebt met duurzaamheid en snapt wat je moet doen om een tof merk te bouwen. Je vindt het leuk om met een team tot grote hoogte te stijgen en vind het fijn om anderen te helpen wanneer dat nodig is – wat er ook georganiseerd moet worden!

Je achtergrond

Je hebt WO werk en denkniveau en je hebt een opleiding in de richting van Event Management, Marketing Management of een vergelijkbare studie. Je hebt min. 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie Je hebt ervaring met Campagne Management tools als Google Campaign Manager en Google Analytics. Je aantoonbare ervaring op sociale platformen als Instagram en LinkedIn en werken met project management tools als Trello, Jira, Asana of soortgelijke platformen is geen probleem voor jou. Een afvalexpert hoef je niet te zijn – daar helpen wij je bij! Je spreekt, leest en schrijft goed Nederlands. Op kantoor spreken we meestal Engels, dus een goed niveau van gesproken en geschreven Engels is ook vereist.

Wat we je bieden

  • De kans om de eerste dagen van een snelgroeiende startup mee te maken.
  • Een learning curve zo stijl dat je loopings maakt.
  • Marktconform salaris.
  • Een team van 25 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
  • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
  • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
  • Kantoor wat voldoet aan de RIVM eisen – ook in deze tijd van (gedeeltelijk) thuiswerken zijn wij nog hard op zoek naar gemotiveerde mensen!
  • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
  • In betere tijden bereiden we dagelijks een verse biologische lunch van de buurtboer en hebben we elke vrijdag een borrel op kantoor. Gelukkig houden we nu online nog genoeg in stand!

Match? 💚