Wij zoeken jou!

Ben jij onze nieuwe Sales Lead?

Bij Seenons zien we een wereld zonder afval. Onze missie is een 100% restafvalvrije wereld. Dit bereiken we alleen door mens en technologie samen te brengen, zo ook in ons kantoor. Als circulaire start-up groeien we super snel. Daarom zijn we op zoek naar een sales topper om ons waste-warrior-team te versterken!

 

Lees meer over onze missie op www.seenons.com/onze-missie/

 

JA, DAT BEN IK !

We zijn bij Seenons blij met wat we tot nu toe hebben bereikt, maar de weg naar circulariteit is nog lang. Daarom zijn we op zoek naar een Sales Lead die onze groei in Nederland helpt te versnellen. Dit doe je door in samenwerking met collega’s, klanten, strategische partners en andere stakeholders de markt een duwtje in de richting van een volledig restafvalvrije markt te geven. 

Wat ga je doen?
Als sales lead (die toegroeit naar de CCO) zit jij aan de commerciele knoppen van een ambitieuze startup die hard aan de weg aan het timmeren is. Je hebt een team van +/- 4 collega’s waarmee je samen de afvalmarkt richting circulariteit beweegt. Je snapt hoe je een team moet aansturen, hoe je het team dient te stimuleren en hoe je structuur aanbrengt in het sales proces. Gezamenlijk leggen we de basis voor een team dat snel zal gaan groeien in de komende jaren.

De sales zijn hoofdzakelijk gericht op MKB bedrijven en gemeenten. Je dient in staat te zijn om goed te kunnen schakelen met de verschillende stakeholders en pro-actief mee te denken met klanten over hun specifieke situatie. Seenons opereert op dit moment in Nederland, met een focus op de randstad. Met aanvullende stromen zullen we geleidelijk uitbreiden richting de rest van Nederland en daarna de Benelux.

Ben jij de enthousiaste sales hero die wereld restafvalvrij krijgt met jouw advies en enthousiasme?

Wie zijn wij?
In 2019 richtten Jorn en Joost Seenons op om het afvalprobleem aan te pakken. Op een gemiddelde maandag telden ze namelijk meer dan 10 vuilniswagens die door dezelfde straat reden, terwijl hun vuilnisbak aan het einde van de dag nog steeds vol zat. Zij vroegen zich direct af: waarom? Kan dit niet beter? In samenwerking met verschillende afval- en logistieke partners gingen ze op zoek naar de oplossing. Op hun reis ontdekken ze verschillende partijen die afval als grondstof zagen – elk op hun eigen manier. Een zoektocht naar de manier om partijen meer samen laten te werken. Er was behoefte aan een all-in-one oplossing. Een efficiëntere en duurzame oplossing voor het omgaan met afval. Een platform waar elke partij hun steentje bij kan dragen om afval nieuw leven in te blazen. Seenons was geboren!

Intussen zijn we met +/- 25 enthousiaste collega’s. Bij Seenons werken we met een app. Als klant meld je je afval aan via de app. De app zoekt de beste circulaire verwerker voor het afval. Het transport naar de verwerker doen we op de meest duurzame en efficiënte manier, bijvoorbeeld met elektrische wagens. Om dit te realiseren brengen we zoveel mogelijk mensen en bedrijven bij elkaar in ons netwerk. Alleen samen kunnen we de manier waarop we afval zien veranderen. 

Onze ambitie? De Tesla van de afvalindustrie worden! Doe jij met ons mee in de race naar zero waste?

Staan voor jou alle onderstaande punten op groen?

 • Je hebt meteen zin om aan de slag te gaan met onze missie!
 • HBO / WO denkniveau
 • Min. 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie 
 • Je hebt werkervaring in sales 
 • Je bent niet bang om een uitdaging aan te gaan en je bent klaar voor het avontuur dat je te wachten staat bij een snelgroeiende start-up
 • Scale up ervaring is een pre
 • Je bent gestructureerd en hebt bewezen leidinggevende skills
 • Affiniteit met duurzaamheid / circulariteit

Wat bieden wij?

 • Een baan bij een ambitieuze en duurzame start-up met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Marktconform salaris 
 • De kans om onderdeel te zijn van de eerste dagen van een snelgroeiende startup
 • Een jonge en dynamische werkomgeving, waar jouw mening telt
 • Je wordt onderdeel van een team van 25 jonge, enthousiaste collega’s
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan de race naar zero waste
 • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dicht bij Amsterdam Centraal / Sloterdijk
 • Kantoor wat voldoet aan de RIVM eisen – ook in deze tijd van (gedeeltelijk) thuiswerken zijn wij nog hard op zoek naar gemotiveerde mensen!
 • In betere tijden bereiden we dagelijks een verse biologische lunch van de buurtboer en hebben we elke vrijdag een borrel op kantoor. Gelukkig houden we nu online nog genoeg in stand!

What’s next?

Ben jij de commerciële held die we zoeken en ben je klaar om echt impact te maken met je skills? Laten we dan een kennismaking inplannen om te kijken of ‘t klikt. Solliciteer via onderstaande button. Wij nemen dan snel contact met je op!