Kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder afval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een Sales & Support Specialist.

Een wereld zonder afval

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland belandt jaarlijks 2,75 megaton afval in de verbrandingsovens of op de stortplaats. Dat zijn 76 miljoen rolcontainers vol met bedrijfsafval! Terwijl we op alle vlakken grondstoffen te kort komen. Dit kunnen wij en onze planeet niet volhouden. Dit moet anders. Daarom zijn wij  in 2019 Seenons gestart met als doel om zoveel mogelijk grondstoffen uit het restafval te redden. Hiermee versnellen we de stap naar een circulaire economie. We hebben een platform met bijbehorende app ontwikkeld, dat fijnmazig bedrijfsafval ‘matched’ met afvalverwerkers die het afval een tweede leven geven. Dit doen we samen met inmiddels 45+ collega’s in de Houthavens van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen.

Meer partners voor meer impact!

Bij steeds meer organisaties is er aandacht voor duurzaamheid, waaronder het duurzaam verwerken van afval. Wij zijn op zoek naar iemand die MKB-bedrijven (die al geïnteresseerd zijn in ons concept) het laatste zetje kan geven om zich bij ons platform aan te sluiten. Vanuit (vaak digitale) adviesgesprekken neem je bedrijven mee in hoe ons platform werkt en overtuig je ze van de voordelen van Seenons. Nadat ze akkoord zijn gegaan met het door jou gemaakte prijsvoorstel zorg jij voor een succesvolle onboarding op het platform! 

Binnen deze functie is er genoeg ruimte om je rol te verbreden, zoals het ondersteunen van onze accountmanagers en business developers bij grootzakelijke klanten. Ook zijn er veel ontwikkelmogelijkheden binnen het Sales Team. Zo hebben we de ambitie om eind dit jaar uit te breiden in MKB sales. Dit biedt daarmee de kans tot het opzetten (en leiden) van een team voor het onboarden van nieuwe MKB klanten. Kortom: dit is dé plek om jouw carrière binnen sales en business development verder te ontwikkelen!

Aron

Over jou

We vinden het belangrijk dat je ondernemend bent. Je ziet overal kansen waar je graag achteraan gaat. We moeten jou eerder remmen dan dat we je aan moeten zetten tot handelen. Daarnaast ben je een sociaal dier. Je maakt makkelijk contact, luistert goed en bent oplossingsgericht. Je krijgt er energie van als je een potentiële klant echt kan helpen en aan weet te sluiten op ons platform en onze missie: een wereld zonder afval!

Je achtergrond

 • Je hebt een HBO/ WO denkniveau
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in sales/business development.
 • Inhoudelijke kennis van de afvalmarkt is een grote pré.
 • Je spreekt zowel goed Nederlands als Engels.

Onze kernwaarden

Wij leven volgens een vaste set kernwaarden. Deze bepalen onze koers en zorgen dat iedereen bij Seenons toewerkt naar dezelfde doelen en missie. 

Onze kernwaarden vind je hier op onze website – is dat ook voor jou een match?

Wat we je bieden

 • De kans om de eerste jaren van een snelgroeiende startup/scaleup mee te maken.
 • Een marktconform salaris met een sterk employee benefit plan
 • Een team van zo’n 45 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
 • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
 • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
 • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
 • We bieden dagelijks een verse biologische lunch,  de optie om te sporten en hebben regelmatig een gezellige borrel op kantoor.
Seenons teamphoto fun