Vooruitstrevende startup zoekt

Stagiair Logistiek/
Operations

GOED BEZIG

Bij Seenons zijn we bezig om 100.000 bedrijven restafval vrij te maken in 2025. Om onze circulaire missie kracht bij te zetten zijn we op zoek naar een topper op het gebied van logistiek / operations. 

Reageer direct

Tijdens je stageperiode ben je actief bezig met het onderhouden van verschillende contacten. Zo heb je veel contact met klanten, bestaande logistieke partners en potentiële partners. Het is dus van belang dat je een echte hands on mentaliteit hebt en niet bang bent om zo nu en dan de telefoon op te pakken.

Ook leer je alle in en outs van de afvalbranche, waardoor je een beter beeld krijgt van de logistieke processen die hierbij komen kijken.

Verder help je de klant bij het optimaliseren van interne en externe reststromen. En ben je betrokken bij diverse projecten. Uiteraard heb je ook genoeg tijd voor je eigen onderzoek. Dit zal zowel uit desk-en field research bestaan.

Je bent creatief, nieuwsgierig en klantgericht. Je hebt kennis over logistiek en logistieke processen. Je wilt graag bijdragen aan een duurzamere wereld.

Zie jij deze uitdagende stage als een uitgelezen kans om je carrière te boosten? Neem dan contact met ons op via onderstaande link.

Staat voor jou alles van onderstaande punten op groen?

  • HBO / WO studie
  • Affiniteit met duurzaamheid / circulariteit
  • Je studie houdt verband met logistiek / operations

Wat bieden wij?

  • Moderne startup met alle bijbehorende perks
  • Een stagevergoeding
  • Kantoor wat voldoet aan de RIVM eisen
  • Super uitdagend traject waarbij je aan de voorgrond van innovatie werkt

Interesse?

Mail je CV door op onderstaande knop te klikken en dan nemen we snel contact met je op