Kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder afval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een Tender Specialist. Ben jij die persoon met ervaring in het schrijven van tenders en requests for proposals (RfP) én wil jij elke dag opstaan met het gevoel dat je bijdraagt aan een groenere wereld? Lees dan verder!

Een wereld zonder afval

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland belandt jaarlijks 2,75 megaton afval in de verbrandingsovens of op de stortplaats. Dat zijn 76 miljoen rolcontainers vol met bedrijfsafval! Terwijl we op alle vlakken grondstoffen te kort komen. Dit kunnen wij en onze planeet niet volhouden. Dit moet anders. Daarom zijn wij  in 2019 Seenons gestart met als doel om zoveel mogelijk grondstoffen uit het restafval te redden. Hiermee versnellen we de stap naar een circulaire economie. We hebben een platform met bijbehorende app ontwikkeld, dat fijnmazig bedrijfsafval ‘matched’ met afvalverwerkers die het afval een tweede leven geven. Dit doen we samen met inmiddels 45+ collega’s in de Houthavens van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen.

Grote duurzaamheids ambities waar maken!

Steeds meer grote publieke en commerciële partijen gaan actief aan de slag met duurzaamheid. Dat geldt ook voor de verduurzaming van het afvalmanagement. Hun ambities zijn vaak groots, net als die van ons! Deze ambities lopen uiteen van het zero waste zijn in 2025 tot software verkrijgen om zo efficiënt en modern mogelijk het afval landschap vorm te geven. Hiervoor zetten zij tenders of RfPs in de markt, waar wij geregeld aan deelnemen, alleen of samen met een aantal van onze partners. 

Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het doorlopen van deze trajecten en zo duidelijk mogelijk uiteen te zetten hoe Seenons bij kan dragen aan hun ambities.

Jij zal verantwoordelijk zijn voor het vinden van de meest passende software tenders en Request for Proposals (RfPs), je zal in de lead zijn van deze tendertrajecten en zal ze grotendeels schrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gemeente die gebruik wil maken van onze software voor het zo duurzaam en efficiënt managen van afval in de stad. We zijn benieuwd naar jouw creatieve ideeën op dit vlak, maar je zal ook input ophalen bij verschillende collega’s. Daarnaast zal je ook partners vinden en onderhouden om gezamenlijk in te schrijven op deze grote trajecten. Zo werken we samen toe naar een restafvalvrije wereld!

Marijn afvalstroom

Over jou

Eigenschappen en interesses waar jij je helemaal in herkent:

 • Je bent een sociaal dier, maakt makkelijk contact en biedt een luisterend oor;
 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid, innovatie en technologie;
 • Je bent nauwkeurig en bent goed in het uitwerken van stukken en het plannen van projecten;
 • Je bent creatief, gaat op zoek naar totaaloplossingen voor de aangeboden uitdagingen;
 • Je bent een echte verbinder. Je kan mensen en hun kennis verzamelen om tot passende oplossingen voor de tenders te komen.

Je achtergrond

 • WO denkniveau;
 • Ervaring met het schrijven (of uitzetten) van tenders en/of RfPs;
 • Min. 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; 
 • Je hebt ervaring met klantenrelaties, stakeholder management bij grote publieke en commerciële organisaties;
 • Je hebt affiniteit met technologie en software. 
 • Je spreekt zowel goed Nederlands als Engels.

Onze kernwaarden

Wij leven volgens een vaste set kernwaarden. Deze bepalen onze koers en zorgen dat iedereen bij Seenons toewerkt naar dezelfde doelen en missie. 

Onze kernwaarden vind je hier op onze website – is dat ook voor jou een match?

Wat we je bieden

 • De kans om de eerste jaren van een snelgroeiende startup/scaleup mee te maken.
 • Een marktconform salaris met een sterk employee benefit plan
 • Een team van zo’n 45 jonge, enthousiaste en internationale collega’s.
 • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste.
 • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt.
 • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk.
 • We bieden dagelijks een verse biologische lunch,  de optie om te sporten en hebben regelmatig een gezellige borrel op kantoor.
Seenons teamphoto fun