Hey Tender Specialist, kom jij ons helpen de wereld van afval op zijn kop te zetten?

Bij Seenons werken we hard aan onze missie om een wereld zonder restafval te creëren. Maar dat kunnen wij niet alleen! Om deze circulaire missie te behalen zijn wij op zoek naar een Tender Specialist. Ben jij diegene die we zoeken met ervaring in het schrijven van tenders en requests for proposals (RfP) én wil jij elke dag opstaan met het gevoel dat je bijdraagt aan een groenere wereld? Lees dan snel verder!

Impact maken

Afval is een groeiend, wereldwijd probleem. In Nederland verbranden we samen 2 miljoen megaton bedrijfsrestafval per jaar. Dat staat ongeveer gelijk aan 40 miljoen bakfietsen vol met restafval. Dat is waarom we Seenons hebben opgericht om afval te redden van verbranding! Wij brengen slimme technologie en innovatieve logistiek samen voor efficiënte en duurzame afvaloplossingen. Bedrijven kunnen op het Seenons platform en bijbehorende app met één druk op een knop hun reststromen laten ophalen. En waar mogelijk matchen wij deze reststroom met een circulaire verwerker die het hergebruikt in nieuwe producten – zo voorkomen we restafval en gebruiken we reststromen keer op keer.

Dit doen we samen met inmiddels 25+ werknemers in het centrum van Amsterdam. Met veel vrijheid en ownership gaan wij elke dag vol energie aan de slag. We durven onze eigen koers te varen en dingen nét even anders te doen. Zo gaan wij als team samen aan de slag om een wereld zonder restafval te creëren!

Duurzaamheidsambities waarmaken

Steeds meer grote publieke en commerciële partijen gaan actief aan de slag met duurzaamheid. Dat geldt ook voor de verduurzaming van het afvalmanagement. Hun ambities zijn vaak groots, net als die van ons! Deze ambities lopen uiteen van het zero waste zijn in 2025 tot zero-emissie afvallogistiek en de realisatie van gedragsverandering. Hiervoor zetten zij tenders of RfPs in de markt, waar wij geregeld aan deelnemen, alleen of samen met een aantal van onze partners.

Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het doorlopen van deze trajecten en het zo duidelijk mogelijk uiteen te zetten hoe Seenons bij kan dragen aan hun ambities.

Jij zal verantwoordelijk zijn voor het vinden van de meest passende tenders en RfPs. Daarnaast zal je in de lead zijn van de tendertrajecten en deze grotendeels schrijven. We zijn benieuwd naar jouw creatieve ideeën op dit vlak, maar je zal ook input ophalen bij verschillende collega’s en deze vertalen in het gewemste format. Daarnaast zal je ook partners zoeken en onderhouden om gezamenlijk in te schrijven op deze grote trajecten. Zo werken we samen toe naar een restafvalvrije wereld!

Over jou

Eigenschappen en interesses waar jij je helemaal in herkent:

 • Je bent een sociaal dier, maakt makkelijk contact en biedt een luisterend oor;
 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid en innovatie;
 • Je bent nauwkeurig en bent goed in het uitwerken van stukken;
 • Je bent creatief, gaat op zoek naar totaaloplossingen voor de aangeboden uitdagingen;
 • Je bent een echte verbinder. Je kan mensen en hun kennis verzamelen om tot passende oplossingen voor de tenders te komen.

Je achtergrond

Je hebt WO denkniveau. Het is belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt met het schrijven (of uitzetten) van tenders en/of RfPs en min. 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast heb je ervaring met klantenrelaties, stakeholder management bij grote publieke en commerciële organisaties. Zowel Nederlands als Engels zijn geen probleem voor jou. 

Wat we je bieden

 • De kans om de eerste dagen van een snelgroeiende startup mee te maken;
 • Een learning curve zo steil dat je loopings maakt;
 • Een marktconform salaris, plus aandeelrechten;
 • Een divers team van 25 jonge, enthousiaste en internationale collega’s;
 • De mogelijkheid om samen met een ambitieus team bij te dragen aan de race naar zero waste;
 • Een kans om echt een verschil te maken binnen onze organisatie. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en jouw mening telt;
 • Kantoor wat voldoet aan de RIVM eisen – ook in deze tijd van (gedeeltelijk) thuiswerken zijn wij nog hard op zoek naar gemotiveerde mensen!
 • Een hip, gerenoveerd kantoor in het opkomende Houthavens gebied in Amsterdam, dichtbij Amsterdam CS/Sloterdijk;
 • Dagelijks een verse biologische lunch en inpandige bar waar we elke vrijdag een borrel doen.