Kom ons team versterken!

Seenons is een hard groeiende start-up met een enthousiast team van inmiddels 30+ collega's. Ons kantoor bevindt zich in de Houthavens van de bruisende stad Amsterdam. We zijn momenteel actief in 5 grote steden door heel Nederland en hebben de ambitie om internationaal te groeien. Sinds onze oprichting hebben we maar één doel: een wereld zonder restafval!

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en gedreven team met affiniteit voor duurzaamheid en circulariteit. Dat betekent niet dat je een activist moet zijn om voor ons te werken, maar we vinden het belangrijk dat je gepassioneerd bent over onze missie en over hoe we die gaan behalen. We werken samen met diverse en internationale collega’s, maar als één team hebben we veel dingen gemeen. 

Onze waarden

Open

We houden van open en face-to-face communicatie en we staan open voor nieuwe ideeën. Het beste idee wint altijd, ongeacht wie het heeft bedacht!

Nieuwsgierig

Learning by doing. Onze learning curves maken soms een looping, zo veel leren we. We zijn niet bang om nieuwe dingen te proberen en fouten maken mag.

Avontuurlijk

Ben je klaar voor een ritje in de achtbaan? Het wordt sowieso een avontuur. Soms een beetje chaotisch, maar in ieder geval nooit saai.

Plezier

Werk moet leuk zijn, dat staat vast. Mocht dat niet zo zijn, doen we daar direct iets aan! Er heerst een goede dosis energie en we organiseren leuke activiteiten buiten werk. 

Ambitieus

The sky is the limit, we stoppen niet niet totdat er geen restafval meer is.

Wil jij meewerken aan onze missie?

Zie hieronder de vacatures die op dit moment open staan.

Zie je niet direct iets wat bij je past, maar lijkt het je wel super leuk om deel uit te maken van ons team? 
Laat je dan niet tegenhouden! Stuur ons een open sollicitatie waarom wij niet langer zonder jou kunnen.