Wij helpen je om de beste oplossing voor je afval te vinden

Afval scheiden als bedrijf

Bedrijven

Heb jij een kantoor, retail of horecazaak? Dan is je afval vast iets waar je liever niet te veel mee bezig bent. Dat begrijpen wij.  Daarom helpen wij je graag met verduurzamen op het gebied van afvalmanagement. Hiermee voorkom je betalen voor halfvolle bakken in de toekomst én ben je goed bezig voor het milieu!

Wij kijken naar de afvalstromen die vrijkomen binnen jouw bedrijf. Samen met onze logistieke partners en verwerkers zorgen we ervoor dat ze zo duurzaam mogelijk worden opgehaald en de juiste bestemming krijgen. Alles om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Sportclubs

Door afvalstromen gescheiden in te zamelen bij jouw sportclub of vereniging kan je direct besparen op je restafval. Ook verlaag je de milieu-impact van jouw club door afval gescheiden in te zamelen en duurzaam op te laten halen. Ga samen met ons voor een lagere voetafdruk en hogere clubkas.

Daarnaast zit er vanaf 1 juli 2021 statiegeld op plastic flesjes. Via alle ingezamelde flesjes ontstaat er een extra inkomstenbron voor jouw club. Win-win!

Afval scheiden als sportclub
logistiek-cityhub1-sq

Transport en logistieke partners

Jij bent dé onmisbare schakel in de keten om reststromen een volgende bestemming te geven.  

Wil jij minder ritten maken? Of met dezelfde rit meer resultaat behalen en tegelijkertijd bijdragen aan de circulaire economie? Sluit je dan nu aan bij ons netwerk! 

Circulaire verwerkers

Wij zijn constant op zoek naar partners die de afvalstromen van onze klanten circulair kunnen verwerken. Ben jij op zoek naar een actief afzetkanaal voor jouw circulaire producten of een partij die de logistiek van jouw grondstof ontzorgt?

Sluit je dan aan bij ons netwerk van circulaire verwerkers! 

circulaire verwerker worden
Afval scheiden als gemeente

Gemeentes

Richting zero-waste en maximale CO2 besparing is een belangrijk streven in de gehele bedrijfsvoering. Niet makkelijk, maar daar helpen wij bij. 

Wij geloven dat de meest duurzame manier van afvalmanagement enkel kan worden gerealiseerd als meerdere partijen in de keten samenwerken. Ketenregie is wat het Seenons platform faciliteert. Hierdoor bieden we kansen voor innovatieve bedrijven op het gebied van logistiek en verwerking.

👀  Wil je weten met wie we allemaal samenwerken? Bekijk hier onze partners!

Benieuwd hoe het werkt?

Tijdens onze webinar vertelden we hoe jij jouw bedrijf in vijf stappen restafvalvrij kan maken. 

De webinar gemist of graag terug kijken? Laat je gegevens achter en ontvang de replay in je inbox. Dan kan je kijken wanneer je dat zelf wilt.

Hulp nodig om te starten?