Circulair afvalbeheer voor jouw organisatie

Regel het afvalbeheer van jouw organisatie in 1 overzichtelijk platform. Wij vinden de beste vervoerders en verwerkers voor jouw bedrijfsafval – zodat zij daar weer nieuwe producten en materialen van kunnen maken. Zo bespaar je CO2 en behaal je duurzaamheidsdoelen.

Waste-Saver-app-Mock-up-Header_Comp
Waste-Saver-app-Mock-up-Header_Comp

Circulair afvalbeheer voor jouw organisatie

Regel het afvalbeheer van jouw organisatie in 1 overzichtelijk platform. Wij vinden de beste vervoerders en verwerkers voor jouw bedrijfsafval – zodat zij daar weer nieuwe producten en materialen van kunnen maken. Zo bespaar je CO2 en behaal je jouw duurzaamheidsdoelen.

Met jouw organisatie op weg naar afvalvrij

Duurzaam en verantwoord ondernemen is de nieuwe norm. Stakeholders, klanten en je collega’s verwachten het. En volgens nieuwe richtlijnen die in 2022 zijn vastgesteld, moeten bedrijven hun afval met 50% verminderen. Tegen 2030 moet ook het grondstoffengebruik met 50% verminderd zijn. Maar hoe verlaag je de CO2-uitstoot en ecologische voetafdruk, terwijl je ook efficiënt te werk gaat en kosten bespaart?

jouw-organisatie-afvalvrij-met-seenons

Hoe het werkt voor jouw bedrijfsafval

Beheer je afval in onze app

Scheid je afvalstromen en meld ze aan op ons platform, via de handige web app. Wij helpen je om de stromen te bepalen die je wilt scheiden. Je kiest zelf wanneer je welk afval laat ophalen – op vaste momenten of op aanvraag – wijzigt het, en bestelt containers. En in 1 klik voeg je locaties of collega’s toe.

Wij vinden de juiste vervoerder en verwerker

Onze technologie vindt de beste logistieke partijen en afvalverwerkers om jouw bedrijfsafval in te zamelen, en te hergebruiken als nieuwe grondstoffen. We maken zoveel mogelijk gebruik van bestaande routes en duurzame verwerkers.

Maak impact met je hele organisatie

Via een persoonlijk impact dashboard krijg je inzicht in wat er per locatie met je afval gebeurt, en hoeveel restafval en CO2 je bespaart. Ook geven we Zero Waste advies om iedereen in je organisatie te betrekken bij afval verminderen – via onze kennisbank en partnernetwerk.

Deze organisaties werken al met ons samen

De voordelen van ons platform

verminder-co2-voetafdruk

Verlaag je voetafdruk

Via ons platform laat je jouw bedrijfsafval zoveel mogelijk in gescheiden afvalstromen inzamelen – groot of klein. Wij vinden de meest efficiënte logistieke partijen en verwerkers om het te hergebruiken als grondstoffen. Zo verminder je restafval én verlaag je jouw CO2-uitstoot.

Verminder je afvalkosten

Onze technologie vindt de beste inzamelaars en verwerkers om van jouw afvalstromen weer waardevolle grondstoffen te maken. Jij bespaart zo op je inzameling en krijgt mogelijk voor bepaalde afvalstromen zelfs waarde terug.

Photoshoot_Seenons_Office_1_App_800x800_Comp
inzichten-in-duurzaamheid

Krijg inzicht via impact dashboards

Meet direct jouw impact in een persoonlijk dashboard. Zo weet je per locatie precies hoeveel afval je bespaart, en volg je eenvoudig de voortgang van jouw duurzaamheidsdoelstellingen.

Met deze afvalstromen kunnen we helpen

Hieronder vind je een aantal soorten afval waar wij iets nieuws van kunnen maken. Benieuwd naar meer? Bekijk het overzicht met alle afvalstromen

Een aantal afvalstromen die we verwerken

Hieronder vind je een aantal soorten afval waar wij iets nieuws van kunnen maken.
Benieuwd naar meer? Bekijk het overzicht met alle afvalstromen

Positieve woorden van onze klanten

Vraag nu een demo aan

Wil je meer weten over ons platform? Benieuwd naar prijzen, of de impact die jij kan maken? Vraag een gratis, vrijblijvend gesprek aan met onze waste warriors: