Jij maakt weer iets moois van de afvalstromen

Op zoek naar een actief afzetkanaal voor jouw circulaire producten? Iemand nodig die de logistiek van jouw grondstof ontzorgd? Een partner gezocht in verdere innovatie en productontwikkeling? Wij zijn constant op zoek naar partners die de reststromen van onze klanten circulair verwerken of CO2 neutraal inzamelen. Ben jij onze nieuwste verwerker? Laat het ons weten via een vrijblijvend gesprek.

Sluit je aan in 3 stappen

Handige app

Je vraagt zonder verplichting een adviesgesprek bij ons aan. In dit gesprek bekijken wij samen jouw wensen, bijvoorbeeld welke grondstof je nodig hebt en hoe je deze aangeleverd wilt hebben. Wij zorgen dat je vanaf nu al je wensen via onze app kan regelen.

Duurzaam vervoer

Via de app ontvang je de grondstof op de door jou gekozen locatie en op het gewenste moment. Daarbij zorgen wij ervoor dat de grondstof op de meest duurzame en efficiënte manier wordt vervoerd.

Jij maakt er wat van

Met de nieuw ontvangen grondstof produceer jij mooie circulaire producten. Deze bied jij vervolgens aan via ons platform. Zo maken we het cirkeltje rond!

Zo doen we dat voor Dik&Schil

Een van onze circulaire partners is Dik & Schil. Zij maken van de reststroom sinaasappelschillen een lekkere Orangecello en van koffiedrab een koffielikeur. Wij ontzorgen de logistiek van het aanleveren van deze grondstoffen in de juiste kwaliteit. De producten die zij maken worden weer aangeboden bij onze klanten. Hiermee is de cirkel rond! 

Previous
Next

Met deze reststromen kunnen we helpen

We maken iets nieuws van dit afval. Heb je een andere afvalstroom die hier niet tussenstaat? Neem contact op.

Luc van Niftrik – Dik & Schil

De tijdige levering van zuivere stromen door Seenons stelt ons in staat heerlijke circulaire likeuren te maken

Ben jij onze nieuwste circulaire aanwinst?