Wij willen dat jij happy bent!

Kunnen we je helpen of wil je graag persoonlijk advies?
Neem gerust contact met ons op of ga naar de meest gestelde vragen in ons helpcenter. Ook staat de koffie altijd voor je klaar op ons kantoor in Amsterdam.

Zoek contact op jouw manier

Support

Vind het antwoord op je vraag of kom in contact via ons Helpcenter.

Vraag voor Sales?

Benieuwd wat Seenons voor jou kan betekenen? Vraag het Sales!

Volgen

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Veelgestelde vragen

Ga naar app.seenons.com en klik op “registreer hier”. Maak een account aan en je kan direct beginnen!

Je kunt eerst onze app-handleiding bekijken om te zien hoe je start.

Mocht je nog niet zeker zijn van wat je wilt met jouw afval, kan je altijd vrijblijvend een gratis adviesgesprek aanvragen. Hierin bespreken we samen jouw wensen en kijken we naar een passende oplossing. 

Wij hebben voor een web app gekozen, omdat hiermee het ophalen van je afval zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Een groot voordeel is dat je via de browser kan inloggen op de app. Hierdoor kan je de app vanaf elk apparaat (telefoon, computer, tablet) gebruiken. Ook kan je je bestellingen en facturen gemakkelijk inzien en wijzigen met een paar klikken. Zo is je afval laten ophalen allang geen gedoe meer.

We kunnen niet van tevoren zeggen wie jouw afval komt halen of wie het verwerkt. We werken met diverse logistieke partners en afvaldienstverleners van verschillende grootte en met verschillende type voertuigen. Het belangrijkste voor ons is om ten alle tijden gebruik te maken van de meest efficiënte en duurzame optie die op dat moment beschikbaar is. 

Bij je eerste bestelling in de app kan je aangeven of je een container of emmer nodig hebt (afhankelijk van het type reststroom). De levertijd van een container is max. 5 dagen. Vanaf dan kan je beginnen met scheiden!

De beste plek om je container/emmer neer te zetten is buiten in het zicht, waar de verwerker het ophaalmiddel duidelijk kan zien staan. Zet je container/emmer altijd op de plek die je hebt aangeven op de app. Het is dus belangrijk dat de aangegeven pick-up locatie in de app de locatie is van de container of emmer, niet van het pand.

Check als eerste even de kalender in je app en kijk bij de status van je bestelling. Is er een andere datum zichtbaar dan gepland? Neem dan even contact met ons op. Het kan zo zijn dat de planning van de verwerker gewijzigd is. Omdat we met veel verschillende verwerkers werken, kan dit een enkele keer voorkomen.

We krijgen vaak de vraag of we weten hoeveel impact we daadwerkelijk maken met onze duurzamere oplossing. Wij vinden het heel belangrijk om hier transparant over te zijn en zijn daarom op dit moment druk bezig met ons huiswerk. Zodra we hier een eenduidig antwoord op hebben, vind je op deze website alle berekeningen en vergelijkingen over de besparing in CO2 en verkeer. Maar dit is niet alles: in de toekomst kan je als klant ook je persoonlijke CO2 besparing in de app bijhouden. Nog heel even geduld dus!

Neem voor specifieke vragen over de app een kijkje in ons Helpcenter. Staat je vraag er niet tussen? Klik dan op ‘Stuur ons een bericht’. Ons Support team staat altijd voor je klaar 💚.