Wij willen dat jij happy bent!

Kunnen we je helpen of wil je graag persoonlijk advies? Bel of mail ons gerust. Ook staat de koffie altijd voor je klaar op ons kantoor in Amsterdam.

Zoek contact op jouw manier

Bezoeken

Danzigerkade 8-1 
1013 AP, Amsterdam

Bellen

Op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. Is het avond of weekend?  Whatsapp dan naar 020-7707690.

Volgen

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Ga naar app.seenons.com en klik op “registreer hier”. Maak een account aan en je kan direct beginnen!

Mocht je nog niet zeker zijn van wat je wilt met jouw afval, kan je altijd vrijblijvend een gratis adviesgesprek aanvragen. Hierin bespreken we samen jouw wensen en kijken we naar een passende oplossing. 

Wij hebben voor een web app gekozen, omdat hiermee het ophalen van je afval zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Een groot voordeel is dat je via de browser kan inloggen op de app. Hierdoor kan je de app vanaf elk apparaat (telefoon, computer, tablet) gebruiken. Ook kan je je bestellingen en facturen gemakkelijk inzien en wijzigen met een paar klikken. Zo is je afval laten ophalen allang geen gedoe meer.

We kunnen niet van tevoren zeggen wie jouw afval komt halen of wie het verwerkt. We werken met diverse logistieke partners en afvaldienstverleners van verschillende grootte en met verschillende type voertuigen. Het belangrijkste voor ons is om ten alle tijden gebruik te maken van de meest efficiënte en duurzame optie die op dat moment beschikbaar is. Op de website hebben we een overzicht van alle partners waar wij mee samenwerken.

Bij je eerste bestelling in de app kan je aangeven of je een container of emmer nodig hebt (afhankelijk van het type reststroom). De levertijd van een container is max. 5 dagen. Vanaf dan kan je beginnen met scheiden!

De beste plek om je container/emmer neer te zetten is buiten in het zicht, waar de verwerker het ophaalmiddel duidelijk kan zien staan. Zet je container/emmer altijd op de plek die je hebt aangeven op de app. Het is dus belangrijk dat de aangegeven pick-up locatie in de app de locatie is van de container of emmer, niet van het pand.

Check als eerste even de kalender in je app en kijk bij de status van je bestelling. Is er een andere datum zichtbaar dan gepland? Neem dan even contact met ons op. Het kan zo zijn dat de planning van de verwerker gewijzigd is. Omdat we met veel verschillende verwerkers werken, kan dit een enkele keer voorkomen.

We krijgen vaak de vraag of we weten hoeveel impact we daadwerkelijk maken met onze duurzamere oplossing. Wij vinden het heel belangrijk om hier transparant over te zijn en zijn daarom op dit moment druk bezig met ons huiswerk. Zodra we hier een eenduidig antwoord op hebben, vind je op deze website alle berekeningen en vergelijkingen over de besparing in CO2 en verkeer. Maar dit is niet alles: in de toekomst kan je als klant ook je persoonlijke CO2 besparing in de app bijhouden. Nog heel even geduld dus!

Neem voor specifieke vragen over de app een kijkje op onze app pagina. Staat je vraag daar ook niet tussen? Neem contact op via 1 van de mogelijkheden die op deze pagina wordt genoemd! Het support team staat altijd voor je klaar 💚.