Platform

Het tech-platform voor het redden van jouw afval

Controle krijgen over je afvalsituatie en de beste oplossingen vinden om afval te besparen kan complex zijn.

Ons platform is uniek. Het gaat op een andere manier met afval om. Met ons platform beheer en verminder je eenvoudig  je afval. Afval besparen = tijd, transport, uitstoot, waardevolle grondstoffen én geld besparen!

Platform header 584x584
Belangrijkste functies
Machine learning
Toegang tot 200+ partners
Synchronize 62
Flexibiliteit om te wisselen
Garbage
Plan 100+ stromen
Pie chart 73
Transparante data-inzichten
Calendar check 13
Plan & verander de frequentie van je ophaalafspraken
Location pin option add
Beheer meerdere locaties
Wheelie bin
Beheer je containers en andere inzamelmiddelen
File report 74
Impact & operationele rapportages

Belangrijkste inzichten

Impact

Materiaalgebruik heeft een directe invloed op je milieu-impact. Dat geldt ook voor de manier waarop je afval wordt vervoerd en verwerkt.

Ons dashboard geeft je inzicht in je CO2-uitstoot (onderdeel van je scope 3 emissies) en R-ladder score. Zo helpen we je om afval te reduceren, leren we je beter te scheiden én zorgen we dat je volledig voldoet aan de CSRD-standaarden.

Platform insights 560x410 1 nl

Financieel

Binnen ons dashboard zie je het aantal ophaalafspraken, het gewicht en de kosten van je afval én het gefactureerde bedrag. In totaal, maar ook per afvalstroom en locatie.

We geven je actiegerichte inzichten om de grootte van je inzamelmiddelen en de planning van je ophaalafspraken te verbeteren. Zo kun je jouw afval efficiënter beheren en meer besparen.

Platform insights 560x410 2 nl

Operationeel

Heeft jouw bedrijf meerdere locaties? Dan kan dat het afvalbeheer nog complexer maken. Met onze technologie kan je de prestaties van locaties vergelijken en zie je meteen waar/hoe je nog meer kan besparen.

Daarnaast geven we je inzichten in de prestaties van je partners en het voltooiingspercentage van de ophaalafspraken per locatie. Als er structurele problemen zijn, helpen we je proactief met het oplossen hiervan.

Platform insights 560x410 3 nl

Word een zero waste organisatie

Controle krijgen over je afvalsituatie en starten met het redden van afval kan complex zijn. Ons unieke platform helpt je. We laten je graag zien hoe het werkt!

Wat is je huidige afvalsituatie?