Seenons wint Deloitte Rising Star award 2022
News tile images rising star

Amsterdam, dinsdag 8 november – Het innovatieve tech platform Seenons, met als missie een afvalvrije wereld, heeft afgelopen donderdag de Deloitte Rising Star Award 2022 gewonnen. Deze prijs is toegekend aan de meest kansrijke tech start-up van Nederland. De jury heeft beoordeeld op het potentieel dat zij in het product en de missie van een bedrijf zien om de komende jaren hard te groeien. De erkenning maakt deel uit van de Deloitte Technology Fast 50. 

Tijdens het live evenement heeft CMO en board member van Seenons, Kim Taylor, het Seenons-verhaal met ambitieuze missie gepitcht aan de professionele jury. De kern van het slimme tech platform is door verschillende partijen in de afvalketen met elkaar te verbinden, de afvalindustrie voorgoed te veranderen. De jury geloofde in de behoefte en de flinke groei dat Seenons te wachten staat.

”Deze prijs is een hele waardevolle erkenning voor waar wij voor staan. Door de innovatieve technologie van ons platform zijn wij in staat om verschillende belanghebbenden in de afvalketen met elkaar te verbinden, samen te werken en zo met elkaar op weg te gaan naar een afvalvrije wereld. Voor mijn pitch heb ik speciaal een blazer aangetrokken gemaakt van mensenhaar, afkomstig uit kapsalons. Zo zijn er vele voorbeelden van grondstoffen die hergebruikt kunnen worden, en dus geen afval zijn,” aldus Kim Taylor, CMO bij Seenons.

“We willen ons team, maar zeker ook onze partners bedanken voor de impact die we samen maken. We hebben elkaar nodig. Hoe meer partners op het platform, hoe dichter we bij zero waste komen.”

– Kim Taylor, CMO van Seenons

Door de verwachte groei hoopt Seenons over ongeveer een jaar een plek in de lijst van de Deloitte 50 snelstgroeiende technologie-bedrijven van Nederland te veroveren.

Seenons-wint-Rising-star-award-Deloitte

Kim Taylor (CMO en board member) en Jorn Eiting van Liempt (co-founder) van Seenons nemen de prijs in ontvangst.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Terug naar overzicht
Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schrijf me in!